Flas Flas İsmail YK 3 dk önce Mehmet Ali Erbilin Programındaydı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Flas Flas İsmail YK 3 dk önce Mehmet Ali Erbilin Programındaydı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Flas Flas İsmail YK 3 dk önce Mehmet Ali Erbilin Programındaydı

+4
GüL YK
yeşil_gözlü_ykcı
betül yurtseven
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

İsmail YK 3 dk önce kanal 1 de Mehmet Ali Erbilin sunduğu Çarkıfelek programındaydı... Sadece bas gazayı söyledi ve gitti. İsmail de bu programı izlermiş bi gün menajerine sürpriz yapalım demiş ve bugünde aniden programa sürpriz olarak geldi. Mehmet Ali Erbil bi gün seni yarışmacı olarakta bekleriz dedi İsmail inşallah dedi. Yani İsmaili bi gün yarışmacı olarak orda görecez. Üzerindeki fıstık yeşili gömleği o kadar yakışmıştıki ismailime anlatamam... inşallah izlemişsinizdir

<ismailkolik>

<ismailkolik>
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

insan çıktığı zaman haber verir dimi gittikten sonra haber verilir mi hiç aglama tüh yaa programın başını izlemiştim sıkılınca siteye geldim yaaaaa aglama neyse haberin için saol

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

canım ben ismaili görünce aklım başımdan gidiyor zaten..ismaili canlı canlı görmüşümde 1 snyesini bile kaçırımıyım.. yani ilk çıktığında ben siteye gelseydim ne konuştuğunu duymaz ve haber veremezdim yani programı kaçırmış olurdum. saol yorumun için

<ismailkolik>

<ismailkolik>
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

olsun canım yaa sağlık olsun napalım.o zaman anlat bakalım bana kıyafetini,saçını,ne yaptığını,nasıl geldiğini,nasıl gittiğini..madem kaçırdım tek izleyen de sensin sanırım benden kurtuluşun yok yani ddd sheqer

yeşil_gözlü_ykcı

yeşil_gözlü_ykcı
İyİ YK'Cı

uff yaa içimden ne zamandır geçio ismailin oraya gelceği ama işte nasip diilmiş islemek artık başka proğrama

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

bende izleyemedim tüüühhhh yaaaa haberim olsa kesin izlerdim tühhhh tühhhh tühhhh yaaaaa yaaaaa yine de teşekkürler canım

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

demiş ki:olsun canım yaa sağlık olsun napalım.o zaman anlat bakalım bana kıyafetini,saçını,ne yaptığını,nasıl geldiğini,nasıl gittiğini..madem kaçırdım tek izleyen de sensin sanırım benden kurtuluşun yok yani ddd sheqer

sen bana yeterki ismail anlat de ben seve seve büyük bir zevkle anlatırım...

ismailimin üzerinde fıstık yeşili(ismailin en sevdiği renk) bir gömlek vardı ve gömleğin yarısı içerde yarısı dışındaydı, kot pantolon giymişti, saçlar yine gülben ergenin programına gelgiği gibiydi yani yine harikaydı saçları.. ama o kadar yakışmıştıki gömleği kendinide açmıştı.. ne giyse yakışır zaten ismailime... sadece bas gazayı söyledi zaten yine o muhteşem dansını yaptı. zaten birden geldi önce bas gaza müziği çaldılar sonra hiç beklenmedik bir anda ismail bomba gibi geliverdi. M. Ali Erbil bu şarkıyı nasıl yazdın nerden geldi aklına dedi,

ismail de; bu sadece araba gazına basmak değil dedi, gaza gelmek anlamındadırda yani bir kişi bi kıza seni seviyorum diyecek ama söyleyemiyor ve arkadaşı hadi oğlum falan diye gaza getirir bu anlamdadırda dedi.
ve giderkende yarışmacılara başarılar diledi ve malesef gitti.

zaten ismail bu programı hep izlermiş hemde arabsında izlermiş.

<ismailkolik>

<ismailkolik>
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

canım benim yaa çook teşekkür ederim anlattığın için sheqer valla yoksa meraktan ölürdüm aglama seni sefiom dans haaaaa

mekflay_ferdi

mekflay_ferdi
İyİ YK'Cı

ben izliyodumda yarışan kız güzel değil die değiştim abi enrden bilecem yk nın geleceğini ddd:D

<ismailkolik>

<ismailkolik>
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

mekflay_ferdi demiş ki:ben izliyodumda yarışan kız güzel değil die değiştim abi enrden bilecem yk nın geleceğini ddd:D

demek ki dış güzelliğe bakmamak lazımmış haaaaa

gamze

gamze
Süper YK'Cı

dün özetini gosterirken izledim biraz ya yeşil gomleği çok guzelldi hakkaten
bikere daha aşık oldum.. ddd

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

ben izledim hata çıktığında haber verdim kimseyoktu
tekrarıydı oo ama muhteşemdi yaa

http://www.ismailykfanboard.net

gamze

gamze
Süper YK'Cı

ewt ya süper yarışmacı olarakda gelsin izleyelim doya doya bayadır gormuyoruz tv de onu özledik yaaa yaaaaa

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

gelicekmiş zaten kendi söledi oda süpriz olursa şaşırmayın hee

gamze

gamze
Süper YK'Cı

süpriz olmuyo ya izlemediğimz zamanda geliyo ama artık kaçırmadan izlerim geleceği günü bekleyerek aglama

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

ben size sölerim mrk etmeyin

gamze

gamze
Süper YK'Cı

saol cnmda soyledğin zaman burda olurum inş

gönül

gönül