Betül Demir'den İlginç Açıklamalar Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Betül Demir'den İlginç Açıklamalar Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Betül Demir'den İlginç Açıklamalar

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Betül Demir'den İlginç Açıklamalar Empty Betül Demir'den İlginç Açıklamalar C.tesi 12 Tem. 2008 - 14:05

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ÜNLÜ POPÇUDAN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR!.. “BU ÜLKEDE HERKES TÜRKİYE’NİN MADONNASI, RIHANNA’SI, JUSTIN TIMBARLEKE’İ OLMAK İÇİN YARIŞ HALİNDE!.. “BİR DÜNYA STARINI TAKLİT EDEREK STAR OLUNMAZ!..” DİYEN BETÜL DEMİR MESLEKTAŞLARINI KIZDIRACAĞA BENZİYOR!..
12/7/2008 13:20
<table cellSpacing=0 cellPadding=0 width=160 align=right border=0><tr><td vAlign=center align=middle>[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] </TD></TR>
<tr><td vAlign=center align=middle></TD></TR></TABLE>

P { margin: 0px; }

Ünlü popçu Betül Demir Kelebek’te yayınlanan röportajında ilginç açıklamalarda bulundu…

“Bu ülkede herkes Türkiye'nin Madonna’sı, Rihanna’sı Justin Timbarlake’i olmak için yarış halinde. Yapılan her şarkı birbirine benziyor. Kendimiz olmak varken başkası olmaya çalışmak komik oluyor. Özgün olmak kendine has olmak her zaman daha değerlidir, taklitler asıllarını yaşatır. Bir dünya starını taklit ederek star olunmaz, onlar zaten var. Ben Türkiye'nin Madonna'sı değil Betül Demir'i olacağım!..” şeklinde konuşan ünlü popçu meslektaşlarını kızdıracağa benziyor.

Bu arada Betül Demir “Hayattaki en büyük korkunuz nedir?..” şeklindeki soruyu yanıtlarken yaşadığı kabus
gibi bir rahatsızlığı anlattı: “Sesimi kaybetmek. Bundan 5 sene önce çok büyük bir rahatsızlık yaşadım. Doktorum
sesimin tekrar geri gelmesinin düşük bir ihtimal olduğunu söylemişti. O zaman benim için şarkı söylemenin her şey
olduğunu anladım. Kendi kendimi pozitif düşünerek tedavi ettim. Doktorum tekrar filmlerimi gördüğünde -sesime oda
hayran biri- sevinçten beraber oturup ağladık.”

2Betül Demir'den İlginç Açıklamalar Empty Geri: Betül Demir'den İlginç Açıklamalar C.tesi 12 Tem. 2008 - 16:52

<ismailkolik>

<ismailkolik>
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

e tabi taklitçi olmamak lazım sheqer

Yaz Yağmuru

Yaz Yağmuru
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Doğru söylemiş.... Rahat

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics