Günde ortalama kaç msj ' kime ataRsınız.?? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
yaw gerçekleri diyom zaten istetiklerden de anlaşılır bu aralar vazla yorum vaye konu açmıyorumCANIMMMMM58 demiş ki:TÜH MASALLAH SENDE BRAVO YANI
BEN BURDAN BASKA BIR SITEDE BES DAKIKA GÖRÜNMEM
yaw burdayız dediysekte başka şeylerle muhatap oluyorum şünkü benden başkası sitede kalmıyo arada bakıyorum n var n yok diye tekrar işime dönüyorum bazen zeyneplede kalıyoruz sitede zeynep durmadan konu açar bende zaman geçsin diye arada sırada açtığı konularına yorum yaparım....CANIMMMMM58 demiş ki:SEN BURANIN ISCILERI BAKANI OL
DEMEK SITELER SENDEN SORULUYO HEMI?
Gecelerin Adamı demiş ki:yaw burdayız dediysekte başka şeylerle muhatap oluyorum şünkü benden başkası sitede kalmıyo arada bakıyorum n var n yok diye tekrar işime dönüyorum bazen zeyneplede kalıyoruz sitede zeynep durmadan konu açar bende zaman geçsin diye arada sırada açtığı konularına yorum yaparım....CANIMMMMM58 demiş ki:SEN BURANIN ISCILERI BAKANI OL
DEMEK SITELER SENDEN SORULUYO HEMI?
yaw abla sapık sapıktır burdada sapıklar yok sanma varlar ama çaktırmıyolar hadi neyse anlarız yakında...CANIMMMMM58 demiş ki:HE BAK IYI HELAL OLSUN GERCEK YK CISIN ANLASILAN!
BENDE BURDA EVIMDE GIBI BIR DALDIMI SABAHLIYORUM
BASKA SITEYE GIRSEM?E-MAIL YAGMISTIR
MERAK BILE ETMIYORUM ORDAKI SAPIKLARLA UGRASMAYA ZAMANA YAZIK!
BURDA HERKEZ KARDES VE HERKEZ BIR SEY PESINDE
ISMAIL YKKKKKKKKKKK
SENDE CAKTIRMA BENDE IKI SAPIGIN BURAYA GELECEGINDEN EMINIM BU YÜZDEN BAZI KONULARDA ONLARA LAF SOKUYORUM CATLAR BELLI EDERLER KENDILERINI SEN KAFANI YORMA!Gecelerin Adamı demiş ki:yaw abla sapık sapıktır burdada sapıklar yok sanma varlar ama çaktırmıyolar hadi neyse anlarız yakında...CANIMMMMM58 demiş ki:HE BAK IYI HELAL OLSUN GERCEK YK CISIN ANLASILAN!
BENDE BURDA EVIMDE GIBI BIR DALDIMI SABAHLIYORUM
BASKA SITEYE GIRSEM?E-MAIL YAGMISTIR
MERAK BILE ETMIYORUM ORDAKI SAPIKLARLA UGRASMAYA ZAMANA YAZIK!
BURDA HERKEZ KARDES VE HERKEZ BIR SEY PESINDE
ISMAIL YKKKKKKKKKKK
AŞKIMYK demiş ki:artık 3000 kesmior 10000 alıyorum günde kaç tane atttığımı saymaya yetişemiyorum yakında parmaklarım telefona yapışck allahtan turkcellde 35 kontöre 10000 var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
AŞKIMYK demiş ki:AŞKIMYK demiş ki:artık 3000 kesmior 10000 alıyorum günde kaç tane atttığımı saymaya yetişemiyorum yakında parmaklarım telefona yapışck allahtan turkcellde 35 kontöre 10000 var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Similar topics