Günde Kaç Msj Atarsınız? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Günde Kaç Msj Atarsınız? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Günde Kaç Msj Atarsınız?

+8
canimyk
Mavi_Kiyamet
Gecelerin Adamı
CANIMMMMM58
Nickimi7kedi
sevilay
çerkezkızı
ESRA YK
12 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Günde Kaç Msj Atarsınız? Ptsi 7 Tem. 2008 - 12:19

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Günde ortalama kaç msj ' kime ataRsınız.?? ddd[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.ismailyktv.ile.biz

2Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Ptsi 7 Tem. 2008 - 13:33

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

knt. olduğu zaman kendimi kaybediyorum ddd o kadar çok msj atıyorum ki
bilmiyorum sayısını ama çok fazla atıyorum bütün ark. aynı anda 5000 sms alıyoruz
her şeyi msjla hallediyoruz yani ark.lara atıyorum

3Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Çarş. 14 Ocak 2009 - 18:51

sevilay

sevilay
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

knt. olduğu zaman kendimi kaybediyorum ddd o kadar çok msj atıyorum ki
bilmiyorum sayısını ama çok fazla atıyorum bütün ark. aynı anda 5000 sms alıyoruz
her şeyi msjla hallediyoruz yani ark.lara atıyorum

4Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Çarş. 14 Ocak 2009 - 21:22

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

gunune göre değişio tabiki Rahat

5Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Çarş. 14 Ocak 2009 - 21:32

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

gören göz kalvuz istemez
onlami ugrasacam sayayim diye ya
ecük ögreniyom galiba
nickimi gördüm en cok mesajlarda haha

6Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Çarş. 14 Ocak 2009 - 21:48

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

bu aralar yatıyorum ama 24 saat sitede varım yakında tekrar açılırım saygılarla sayım adminimiz esra hamım şimdi beni modluktanda alırsın sen......

7Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Çarş. 14 Ocak 2009 - 21:49

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

TÜH MASALLAH SENDE BRAVO YANI
BEN BURDAN BASKA BIR SITEDE BES DAKIKA GÖRÜNMEM

8Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Çarş. 14 Ocak 2009 - 21:54

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

CANIMMMMM58 demiş ki:TÜH MASALLAH SENDE BRAVO YANI
BEN BURDAN BASKA BIR SITEDE BES DAKIKA GÖRÜNMEM
yaw gerçekleri diyom zaten istetiklerden de anlaşılır bu aralar vazla yorum vaye konu açmıyorum
arada yapıyoruz canım yorum ve sabah 5 ine kadar burdayım
değişiyo akşam mesela sabah 9 da yattım... hehe

9Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Çarş. 14 Ocak 2009 - 21:55

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

SEN BURANIN ISCILERI BAKANI OL
DEMEK SITELER SENDEN SORULUYO HEMI? haaaaa

10Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Çarş. 14 Ocak 2009 - 21:59

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

CANIMMMMM58 demiş ki:SEN BURANIN ISCILERI BAKANI OL
yaw burdayız dediysekte başka şeylerle muhatap oluyorum şünkü benden başkası sitede kalmıyo arada bakıyorum n var n yok diye tekrar işime dönüyorum bazen zeyneplede kalıyoruz sitede zeynep durmadan konu açar bende zaman geçsin diye arada sırada açtığı konularına yorum yaparım....

11Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Çarş. 14 Ocak 2009 - 22:05

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

HE BAK IYI HELAL OLSUN GERCEK YK CISIN ANLASILAN!
BENDE BURDA EVIMDE GIBI BIR DALDIMI SABAHLIYORUM
BASKA SITEYE GIRSEM?E-MAIL YAGMISTIR
MERAK BILE ETMIYORUM ORDAKI SAPIKLARLA UGRASMAYA ZAMANA YAZIK!
BURDA HERKEZ KARDES VE HERKEZ BIR SEY PESINDE
ISMAIL YKKKKKKKKKKK

12Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Çarş. 14 Ocak 2009 - 22:09

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Gecelerin Adamı demiş ki:
CANIMMMMM58 demiş ki:SEN BURANIN ISCILERI BAKANI OL
yaw burdayız dediysekte başka şeylerle muhatap oluyorum şünkü benden başkası sitede kalmıyo arada bakıyorum n var n yok diye tekrar işime dönüyorum bazen zeyneplede kalıyoruz sitede zeynep durmadan konu açar bende zaman geçsin diye arada sırada açtığı konularına yorum yaparım....

Iyi Demi$sin Göko ddd:D

13Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Çarş. 14 Ocak 2009 - 22:10

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

CANIMMMMM58 demiş ki:HE BAK IYI HELAL OLSUN GERCEK YK CISIN ANLASILAN!
ISMAIL YKKKKKKKKKKK
yaw abla sapık sapıktır burdada sapıklar yok sanma varlar ama çaktırmıyolar hadi neyse anlarız yakında... haha

14Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Çarş. 14 Ocak 2009 - 22:13

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

Gecelerin Adamı demiş ki:
CANIMMMMM58 demiş ki:HE BAK IYI HELAL OLSUN GERCEK YK CISIN ANLASILAN!
ISMAIL YKKKKKKKKKKK
yaw abla sapık sapıktır burdada sapıklar yok sanma varlar ama çaktırmıyolar hadi neyse anlarız yakında... haha
SENDE CAKTIRMA BENDE IKI SAPIGIN BURAYA GELECEGINDEN EMINIM BU YÜZDEN BAZI KONULARDA ONLARA LAF SOKUYORUM CATLAR BELLI EDERLER KENDILERINI SEN KAFANI YORMA!
BIRI SANATCILARI KONSERE ORGANIZE EDEN AYININ BIRI
ISMAILIN KONSER RESIMLERININ ALTINDA BÜTÜN KOMENTARLARI SILDI
DUR SEN BEKLIYOK ELBET GELIR O AYU BURAYA

15Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Cuma 16 Ocak 2009 - 21:23

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

ben genelde girip yeni konulara bakiyorum 10 veya 15 msj atiyorummm ama aksam oldugunda 2 veya 3 sat fanboardtan kalkmiyorum en az 100 msj atiyorum

http://www.ismailykfanboard.net

16Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Cuma 16 Ocak 2009 - 21:25

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

GÜNDÜZLERI ZAMANIM OLMUYOR!
HAFTA ORTASI ERKEN YATIYORUM!
EN COK MESAJ YAZDIGIM ZAMAN HAFTA SONLARI KEREM BABASINDA YATTIGINDA

17Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Salı 30 Haz. 2009 - 16:16

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

walla hiç saymadım ama 19 gğnde 3000 sms bitirmiştim

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

18Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Salı 30 Haz. 2009 - 19:38

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

1 haftada 500 kontör gideyor vallahi haha

http://www.ismailyktv.ile.biz

19Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Perş. 15 Ekim 2009 - 17:02

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

artık 3000 kesmior 10000 alıyorum günde kaç tane atttığımı saymaya yetişemiyorum yakında parmaklarım telefona yapışck allahtan turkcellde 35 kontöre 10000 var Gülümseme

20Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Ptsi 26 Ekim 2009 - 21:36

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

AH AH BIR TANE BILE ATAMAZ OLDUM!
EVDE INTERNET BAGLANTISI YOK HALA BU HAFTA SONU INSALLAH
DÖRT HAFTANIN MESAJINI DÖRT SAATTE ATACAM
HELE HAYIRLISIYLA INTERNET BAGLANSINDA [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

21Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Çarş. 28 Ekim 2009 - 15:48

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

AŞKIMYK demiş ki:artık 3000 kesmior 10000 alıyorum günde kaç tane atttığımı saymaya yetişemiyorum yakında parmaklarım telefona yapışck allahtan turkcellde 35 kontöre 10000 var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

22Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Ptsi 9 Kas. 2009 - 11:00

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

1200'ü Géçckin haha

23Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Ptsi 9 Kas. 2009 - 12:03

HaYaL

HaYaL
Yeni Yk'Cı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hiç saYmadim ama 500 kadar gider
günde 2 keZ teLin SarJini doLduruom [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

24Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Çarş. 11 Kas. 2009 - 16:42

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

50 Civarında.

25Günde Kaç Msj Atarsınız? Empty Geri: Günde Kaç Msj Atarsınız? Çarş. 18 Kas. 2009 - 12:53

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

AŞKIMYK demiş ki:
AŞKIMYK demiş ki:artık 3000 kesmior 10000 alıyorum günde kaç tane atttığımı saymaya yetişemiyorum yakında parmaklarım telefona yapışck allahtan turkcellde 35 kontöre 10000 var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-