Cenk Eren Pınar Altuğu Fena Kızdırdı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Cenk Eren Pınar Altuğu Fena Kızdırdı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Cenk Eren Pınar Altuğu Fena Kızdırdı

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

<table cellSpacing=0 cellPadding=0 width=160 align=right border=0><tr><td vAlign=center align=middle>[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] </TD></TR>
<tr><td vAlign=center align=middle></TD></TR></TABLE>
P { margin: 0px; }

Star TV'de yayına başlayan 'Evlilik Dansı' isimli yarışmada sunuculuk yapan

Pınar Altuğ, jüri üyesi Cenk Eren'in evli çiftlerin yaş farkıyla ilgili eleştirisine

maruz kaldı. Ancak Altuğ, bu sözlerin altında kalmadı...

Televizyongazetesi'nin haberine göre; Bir yarışmada jüri üyeliği yapan Cenk

Eren, yarışmaya katılan bir çiftin yaşlarının büyük olmasıyla ilgili bir eleştiride

bulundu.

Bu sırada Pınar Altuğ'un müdahalesiyle karşılaşan Cenk Eren, evlilikteki büyük

yaş farklılıklarına da değindi ve konu Pınar Altuğ'un kendisinden 8 yaş küçük

Yağmur Atacan ile yaptığı evliliğe geldi. "Pınar benim çok iyi arkadaşım. Fakat, ben Yağmur'la

evleneceğini duyunca saygı duydum ama tasvip etmedim" diye konuştu.

Bu sözler üzerine Pınar Altuğ ise "Çok gördük yaşları birbirine uyup da yapamayanları" dedi. Altuğ,

benzer durumdaki bir çift ile ilgili konuşmalar sırasında da aile terapisti Selin Özkök

Karacehennem'in yaş farkının olumsuz neticeler verdiği sözleri üzerine de "Bana da çok şey

söylediler, oh iyiki evlenmişim" dedi.

Yarışmanın ilerleyen saatlerinde Altuğ, yarışmacıları sürekli yaş farkları nedeniyle eleştiren jüriye taş

atarak "Şimdi gelen yarışmacımızın yaşları uygun. Uğraşamayacaksınız" diye konuştu. Ancak Cenk

Eren'in "O zaman sizinkine girelim" sözlerine maruz kaldı. Altuğ bu kez, "Buyurun, ben hazırım"

dedi. Cenk Eren ise, "Biraz önce Selin hanım, 'Pınar'ınki farklı' dedi. Nesi farklı?" diyerek Altuğ'a

takılmaya devam etti. Pınar Altuğ, Eren'e "Farkı şu; evliyim ve bebek bekliyorum" cevabını verdi.

Ancak atışmalar bununla da bitmedi. Bu esnada konuşmaya dahil olan Selin Karacehennem, bir kaç

yıl önce Yağmur Atacan ile Pınar Altuğ'u deniz kenarında gördüğünü ve Atacan'ın bir kaç kez suya

girip çıktıktan sonra Pınar Altuğ'dan "Yeter artık atlama" uyarısını aldığını söyledi.

Pınar Altuğ'un tüm bu konuşmalara cevabı ise açık ve net oldu:

"Biliyorsunuz bunun yaşla hiç ilgisi yok. Ben eminim ki Yağmur 10 sene sonra da aynı olacak. Ben

çocuk seviyorum. Kime ne?!"

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler haber içinn

http://olumuneykci.blogcu.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-