İsmail YK Yar Gitme Çalıntı Çıktı... - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK Yar Gitme Çalıntı Çıktı... - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK Yar Gitme Çalıntı Çıktı...

+29
ONUR ERCANİ 40 YK
çılgın yk
turkiish13
SaMaRa-YK
sivaslı_yaren
fairson34
ismail_yk35
büşşşra yk
DENİZZ
İsmailYerKaya
İSMAİLYKOZLEMYK
dilara_yk
yk_hastasıhilal
aysegulYK
oguzhan08
**korkusuz_61**
merve yk
İLAYDA
mdemir
GüL YK
elma şekeri
merve--yk
ESRA YK
betül yurtseven
bas_gaza
EBRU AYDIN
İYK@EYLEM
Serseri Kız
33 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

fairson34

fairson34
Yeni Yk'Cı

ya bu sarkının yar gitmeyle ne alakası müzik bile benzemiyor bee yuhhh allah belasını wersin bu iddayı ortaya atanın

http://www.ismailykfanclubx.tr.cx

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

yuuhhh yaaa bu kadarda olmazzz uğraşmayın kardeşim şu adamlaa ne zorunuz varr yeter artıkk ama insanın bi sabrı varr bigün fena patlicakk yaa ii sabrediyo ismail sinirli

SaMaRa-YK

SaMaRa-YK
İyİ YK'Cı

ohhoooo biz bunlara mı kaldık ya çalıntı falan değil bu haberi buaraya taşımak bile hata çünkü ismailin şarkısnın kendine ait olduğunu biliyoruz ben benzetmedim bile ya ya bu şarkıyı hangi ***** sölüyo sanki cankan grubundan ayhan adisine benzettim ama onlar ismailden çalmıştır

SaMaRa-YK

SaMaRa-YK
İyİ YK'Cı

sivaslı_yaren demiş ki:yuuhhh yaaa bu kadarda olmazzz uğraşmayın kardeşim şu adamlaa ne zorunuz varr yeter artıkk ama insanın bi sabrı varr bigün fena patlicakk yaa ii sabrediyo ismail sinirli

Bencede Cidden iyi sabrediyo ismail ya yetti artık kıskançlar

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

merve yk demiş ki:çekemiyolar kardeşim ismailimi hem nakarat benziyo olabilir diğerleriyle uzaktan yakından alakası yok ..
bencede kesin cankancıların işidir işleri güçleri yok ismailimle uğraşıyolar

kardesim sizin işiniz gücünüz yokmu:sinirli

evet yaa, kıskanıyorlar işte pfff

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya bide ismail yk yıllardır kendi şarkılarını hep o yazıyoo başkalarına kalmadı benim aşkım

ooohhh kıskananlar çatlasııınn (cankan'lılar...)

çılgın yk

çılgın yk
BanLı Üye
BanLı Üye

bu şarkının neresi yar gitmeye benziyor yaaa terbiyesizliğinde bi sınırı var ama bu kadar olmaz kıskançlık hastalık haline gelmiş böyle insanlarda ayrıca onlar ismailden esinlenmiştir hem yar gitme şarkısı çıkmadan önce bu iğrenç şarkının olduğunu kim ispatlayabilir ki...iftira resmen ama bunlar bizi sarsmaz nanik yk her zaman 1 numara ve her zaman tek...

ONUR ERCANİ 40 YK

ONUR ERCANİ 40 YK
Yeni Yk'Cı

.

En son ONUR ERCANİ 40 YK tarafından Paz 5 Ocak 2014 - 2:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

sltnasad

sltnasad
Yeni Yk'Cı

nedense hep albüm çıktıktan sonra en çok tutan parça hemen çalıntı oluyor.ben inanmıyorum çalıntı olduguna ne malum bu şarkının yar gitmeden sonra çıkmadıgı..............................................................................................

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

ben varya ismaili alkışlıcam ve öpüp başıma koycam adamda ne sabır varya yaa helal bee işte ismail bir numara kanıtladı gene

http://www.ismailykfanboard.net

gamze

gamze
Süper YK'Cı

bece çalıntıdeil çünkü şarkının nakarat bölümünün çok az biyeri benziyo sdece abartmaya gerek yok hem belki esinlenmiştir olmaz m şarkının hps aynı deil sonuçta bunu burda yayınlamak bıle çok saçma

mekflay_ferdi

mekflay_ferdi
İyİ YK'Cı

arkadaşlar ismail yk nın bu albümünden abzı şarkılar 2003 ten belli hazırlanmış şarkılar yar gitmede onlar arasında yani 2003 ten belli yar gitmeyi isamil yk saklıyor ve hala 4 tane şarkısı varr piyasa sürmediği okmu herkes hafdini bilsin

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

DENİZZ demiş ki:ben varya ismaili alkışlıcam ve öpüp başıma koycam adamda ne sabır varya yaa helal bee işte ismail bir numara kanıtladı gene

+1

seninleilkdefa67

seninleilkdefa67
Yeni Yk'Cı

Arkadaslar ben size gercegi acikliyam..ben bunlari taniyorum Mehmet&Murat grupun adi, sarkinin adida "Wo bist du" bu sarki coooook eskiden yapildi ve Ismail YK nin "Nerdesin" sarkisini almancaya cevirilip yapilmistir...Wo bist du da zaten nerdesin demektir!!!

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-