Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Üsttekinin Nesini Beğendin..?

+80
kArAs3VdAL1
_Peri_
BeLa
Seviyorum Seni Yar Ykm
Elimde Degil
_*YaRaLI AşıK*_
İso-1978-Sivaslı58
İsMaİl Yk MiChAeL JaCkSoN
sivasli58-izmirli35
♫♪KörSavascı
_HaYaL_
S_3_RDAR__1818
aysenur yurtseven
HeRşEyİmSiN_yk
KörSavascı
edayk
[- Melankolik -]
gizmo_13
Nemesis__41
ceren yk
cadı_kız
yk'cı fıstık
ismail yk hayranı
ykkolık burcu
böCükk
sana_aşığım
YamanErR
sivasli-kiz58
-Seda YK-
özcan_34
miremyk
kevser_YK
**MELODİ YK**
RIDVAN-YK58
hayal gözlüm
**ŞeYmA**
AŞKIMYK
Beray_İsmail_YK
ÖzLEm İsMaİL YK
Delü YK'cı
Mesut-YK
155KOYLAN
mustafa
neSli-YK
CANIMMMMM58
)-( EsRa yK )-(
merweyk
**MyMyMy**
B0mbastiC*GirLy
fatihyurtseven
Mavi_Kiyamet
__SİYAH_GÜL__
canimyk
raperosk
rebeL qirL
Gecelerin Adamı
lazibere53
YKmuratYK
ozgur1903
betül_yk
cansel yk
LaZzZpReNsEs
Nickimi7kedi
BiRGüL_YK54
fatihyk_18
karahisar
(wWw__AhMeTK)
*İsm@iList*
aysegulYK
MÜMİNE YK
merve yk
GüL YK
İSMAİLYKOZLEMYK
selmA
İYK@EYLEM
DENİZZ
çerkezkızı
betül yurtseven
ESRA YK
84 posters

Sayfaya git : Önceki  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [32 sayfadaki 40 sayfası]

776Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:09

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

YA BİLİYOMUSUN BENİİ AVATARIMDAKİ HİLARY DUFA BENZETİYOLAR AMA BEN HİÇ BEZETEMİYORUM NEDENSE

777Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:13

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

SaLlama muhabetini Gülümseme

778Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:14

kArAs3VdAL1

kArAs3VdAL1
BanLı Üye
BanLı Üye

**MELODİ YK** demiş ki:YA BİLİYOMUSUN BENİİ AVATARIMDAKİ HİLARY DUFA BENZETİYOLAR AMA BEN HİÇ BEZETEMİYORUM NEDENSE
Ne gsel benzetilmen ona [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ben cok begendım sahsen resmı her hafta degstrdıgım ımzamdakı ünlulere bu hafta HİLARY DUF u kycam bende etkılendım

779Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:15

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

MersinLiy demiş ki:SaLlama muhabetini [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ANASINA CEKMIS KUDURASICA
BIRAZ SAYGILI OL [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

780Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:16

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] abooowww:D annem geldi aneem olayy

781Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:17

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

YA ABLA ŞU OĞLUNA BİŞİ SÖYLE KAÇ SAATTİR DELİRTTİ BURDA BEN YA HİÇ KİMSE BENİ ANLAMIYO VE İNANMIYO NEDEDN HATIRLIYORMUSUN SENDE İNANMAMIŞTIN

782Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:22

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

MersinLiy demiş ki:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] abooowww:D annem geldi aneem olayy
KIZLARI KIZDIRIYORMUSSUN KULAKLARINI CEKERIM
BEN SENI BÖYLEMI YETISTIRDIM OGUL OGUL [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

783Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:23

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

Drust yanını Görmedim ondan cok sallayıp tepeden bakıyorsun in aşaĞı iyisimi DursT OL evLAt ;) Sen giderken ben ordan yol getiriyordum ok herkes senin gibi CocuK diL yaşım 25 ;) Sen altını kirletirken ben kumdan kale yapıyordum sahilde;))

784Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:25

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

HALA DÜRÜSTLÜK DİYOSUN ŞİMDİ KAFAYI YİCAM YA ABİCİM BAK ABİ DİYORUM BEN DÜRÜSTÜM ZATEN YA NİYE Anlamak istemiyosun

785Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:26

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

MersinLiy demiş ki:Drust yanını Görmedim ondan cok sallayıp tepeden bakıyorsun in aşaĞı iyisimi DursT OL evLAt ;) Sen giderken ben ordan yol getiriyordum ok herkes senin gibi CocuK diL yaşım 25 ;) Sen altını kirletirken ben kumdan kale yapıyordum sahilde;))
KIME YAZDIN SEN BUNLARI?

786Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:26

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

Zaten abinim ve abi diceksin

Hiç bişeyini beğenmedim.!

787Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:28

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

MersinLiy demiş ki:Zaten abinim ve abi diceksin

Hiç bişeyini beğenmedim.!
VAYYYYYYYYY BENIM AKILLI OGLUM VAY
ANASININ ONU DOGURDUGU YASI YAZMIS AVATARINA
DOGRU ON YASIMDA DOGURMUSAM SENI [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

788Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:29

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

AkLın YoLu Bir aNaSının OĞLu O :d baK ResimLerime aynı tıpkı sen ddd

789Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:30

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

MersinLiy demiş ki:AkLın YoLu Bir aNaSının OĞLu O :d baK ResimLerime aynı tıpkı sen ddd
DUR GÖZLÜKLERIMI TAKAM TAM BENZIYECEZ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

790Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:31

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

ddd:D:D:D: ne bu Şimdi aney ddd :p

avatarını fıstıq gibi laa bu asılıla bilirmiyim anne sana:D

791Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:32

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

MersinLiy demiş ki:ddd:D:D:D: ne bu Şimdi aney ddd :p

avatarını fıstıq gibi laa bu asılıla bilirmiyim anne sana:D
ANANI ASACAN?
ULA BEN SADDAMMIYIM
YERIM SENI [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

792Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:33

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

Gülümseme) ahahahah ÇoK seviorum ben Bu FıstIĞı iyKide tanımışım aNNe ddd

793Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:34

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

MersinLiy demiş ki:Gülümseme) ahahahah ÇoK seviorum ben Bu FıstIĞı iyKide tanımışım aNNe ddd
FISTIKTA KIM LO?KIZMI AYARLADIN?

794Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:35

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

ne kızı ya Kızla aŞKla meŞKle işim OLmaz ben DLum pfff

senden iyisimi can SaĞLıĞı Sensin FısTıK ddd

795Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:37

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

MersinLiy demiş ki:ne kızı ya Kızla aŞKla meŞKle işim OLmaz ben DLum pfff

senden iyisimi can SaĞLıĞı Sensin FısTıK ddd
ANAN ALISIK BUNLARA KAFANI YORMA SEN
ANANIN TALIPLERI
22
24
en morugu28 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

796Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:38

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ablamin herseyni seviom Gülümseme

797Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:38

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

neeeyyyy Gülümseme ben ozaman 14 sene sonra gelim aneyy Gülümseme)
pfff muhaha indirim yokmu ya

798Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:40

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

MersinLiy demiş ki:neeeyyyy Gülümseme ben ozaman 14 sene sonra gelim aneyy Gülümseme)
pfff muhaha indirim yokmu ya
DESTUR SAKA BITTI ARTIK
NE INDIRIMI AYSE KADIN FASULYESIMI ALIYON [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

799Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:41

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

qıı anne tm normal moda bağlan ddd

KişiLİğini Çok begeniyorum

800Üsttekinin Nesini Beğendin..? - Sayfa 32 Empty Geri: Üsttekinin Nesini Beğendin..? Paz 29 Kas. 2009 - 22:42

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

pazarlikci [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

canayakinliqi ( =

Sayfa başına dön  Mesaj [32 sayfadaki 40 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sonraki

Similar topics

-