YA BİLİYOMUSUN BENİİ AVATARIMDAKİ HİLARY DUFA BENZETİYOLAR AMA BEN HİÇ BEZETEMİYORUM NEDENSE
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Ne gsel benzetilmen ona [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**MELODİ YK** demiş ki:YA BİLİYOMUSUN BENİİ AVATARIMDAKİ HİLARY DUFA BENZETİYOLAR AMA BEN HİÇ BEZETEMİYORUM NEDENSE
ANASINA CEKMIS KUDURASICAMersinLiy demiş ki:SaLlama muhabetini [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
KIZLARI KIZDIRIYORMUSSUN KULAKLARINI CEKERIMMersinLiy demiş ki:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] abooowww:D annem geldi aneem olayy
KIME YAZDIN SEN BUNLARI?MersinLiy demiş ki:Drust yanını Görmedim ondan cok sallayıp tepeden bakıyorsun in aşaĞı iyisimi DursT OL evLAt Sen giderken ben ordan yol getiriyordum ok herkes senin gibi CocuK diL yaşım 25 Sen altını kirletirken ben kumdan kale yapıyordum sahilde;))
VAYYYYYYYYY BENIM AKILLI OGLUM VAYMersinLiy demiş ki:Zaten abinim ve abi diceksin
Hiç bişeyini beğenmedim.!
DUR GÖZLÜKLERIMI TAKAM TAM BENZIYECEZ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]MersinLiy demiş ki:AkLın YoLu Bir aNaSının OĞLu O :d baK ResimLerime aynı tıpkı sen
ANANI ASACAN?MersinLiy demiş ki::D:D:D: ne bu Şimdi aney :p
avatarını fıstıq gibi laa bu asılıla bilirmiyim anne sana:D
FISTIKTA KIM LO?KIZMI AYARLADIN?MersinLiy demiş ki:) ahahahah ÇoK seviorum ben Bu FıstIĞı iyKide tanımışım aNNe
ANAN ALISIK BUNLARA KAFANI YORMA SENMersinLiy demiş ki:ne kızı ya Kızla aŞKla meŞKle işim OLmaz ben DLum
senden iyisimi can SaĞLıĞı Sensin FısTıK
DESTUR SAKA BITTI ARTIKMersinLiy demiş ki:neeeyyyy ben ozaman 14 sene sonra gelim aneyy )
muhaha indirim yokmu ya
Similar topics