Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Msn Aşklarına İnanır mısınız?

+32
_HaYaL_
[- Melankolik -]
Mavi_Kiyamet
CANIMMMMM58
dilekyk
KörSavascı
HİLAL_YK52
kevser_YK
Beray_İsmail_YK
şUlee
**ŞeYmA**
>yagmur<
GECELERİN YARGICI
*İsm@iList*
sevilay
YK-KANKA-YK
rengo
Nickimi7kedi
İSMAİLYKOZLEMYK
raperosk
merve yk
Spiderman
YarGitme
fatihyk_18
özznur
halit_yk18
çerkezkızı
MÜMİNE YK
gane
DENİZZ
ESRA YK
36 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

26Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Çarş. 17 Haz. 2009 - 17:00

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

**ŞeYmA** demiş ki:inanmam çook saçma pfff

aynen seymacık sana katılıyorum Gülümseme

27Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Çarş. 17 Haz. 2009 - 17:24

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

şUlee demiş ki:

katıl hayatım katıl bana takıl hayatını yaşa haha haha

28Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Perş. 18 Haz. 2009 - 16:21

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

İnanmam

http://www.ismailyktv.ile.biz

29Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Perş. 18 Haz. 2009 - 16:52

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

30Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Perş. 18 Haz. 2009 - 17:47

kevser_YK

kevser_YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

**ŞeYmA** demiş ki:
arkadaşa katılıyom pfff pfff pfff

31Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Perş. 18 Haz. 2009 - 21:01

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

**ŞeYmA** demiş ki:
şUlee demiş ki:

katıl hayatım katıl bana takıl hayatını yaşa haha haha

eyvallah bacım hihi

32Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? C.tesi 20 Haz. 2009 - 14:26

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ben inanıyorum çünkü canlı örneği var teyzemle eniştem evett

33Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Cuma 26 Haz. 2009 - 22:37

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

en saçma şey pfff

34Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Cuma 26 Haz. 2009 - 23:35

KörSavascı

KörSavascı
BanLı Üye
BanLı Üye

İnternette Başlayan İnternette Bitirir!

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

asla

http://olumuneykci.blogcu.com

36Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Paz 28 Haz. 2009 - 18:01

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

AMAN YOK
CANLI YASAMDA BILE BIR ARKADAS YOK MSN KALMIS
DÜNYANIN SONU ZATEN
BU INSANLARI TANIDIKCA?HAYVANLARI SEVER OLDUM

37Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Paz 28 Haz. 2009 - 18:30

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

inaniLacak kisiLer var inaniLmayacak kisiLer var diyeLimki 1 kaç seneLik birisiyLe konu$uyorsunuz ve güvendiginiz birisi YaLanmi söyLeyecek yani..... GerçekLeride var.... yaLandan gönüL egLendirenLerde !!

38Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Paz 28 Haz. 2009 - 19:36

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ykcı007 demiş ki:İnternette Başlayan İnternette Bitirir!
tamam tamam tamam

http://www.melankolikdamlalar.tk

39Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Paz 28 Haz. 2009 - 19:38

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

CANIMMMMM58 demiş ki:AMAN YOK
CANLI YASAMDA BILE BIR ARKADAS YOK MSN KALMIS
DÜNYANIN SONU ZATEN
BU INSANLARI TANIDIKCA?HAYVANLARI SEVER OLDUM
hihi hihi hihi hihi abla geldin ya tamamdir uzun zamndir yoktun cvplarin ok hihi hihi hihi buarada hosgeldin abla ozledik cvplarini Annadın haha haha haha

http://www.melankolikdamlalar.tk

40Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Ptsi 29 Haz. 2009 - 9:43

_HaYaL_

_HaYaL_
BanLı Üye
BanLı Üye

Mavi_Kiyamet demiş ki:inaniLacak kisiLer var inaniLmayacak kisiLer var diyeLimki 1 kaç seneLik birisiyLe konu$uyorsunuz ve güvendiginiz birisi YaLanmi söyLeyecek yani..... GerçekLeride var.... yaLandan gönüL egLendirenLerde !!
tamam sana katiliyorum zeynom...çünkü birini digeriyle aynı bilmemek lasim...insanlar farklidir dediqin qibi ;)

41Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Salı 30 Haz. 2009 - 12:52

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

MÜMİNE YK demiş ki:inanmam ama olmaz diye birşey de yok
allah büyük ne zaman ne olacağı belli olmaz

http://www.ismailykfanboard.net

42Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Salı 30 Haz. 2009 - 15:57

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

inanmam çünkü denedim acaba doğrumu diye bana aşkım derken bir diğer msnde bana yine teklif etti

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

43Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Salı 30 Haz. 2009 - 19:59

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

İnanmam

http://www.ismailyktv.ile.biz

44Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Perş. 2 Tem. 2009 - 15:41

seher_ykk

seher_ykk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ben inanmam

45Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Perş. 7 Ocak 2010 - 10:43

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

BEN INANMAZDIM
BENIM ALMAN KIRACIM BULMUS BIR HAFTADIR HERIF EVE GELIYORMUS [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
HELE BENDE DIYORDUM BU YABANCI ARABA KIMIN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
VALLA BEN NE BÜYÜK KONUSTUYSAM?GELDI BENI BULDU
INANAYIMDA MSN DE ASIK OLMAYAM
ALLAH KORUSUN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

46Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Paz 10 Ocak 2010 - 13:16

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

hayir inanmam

47Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Paz 10 Ocak 2010 - 18:15

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

iy neresine inancam ya
masallah iki yazmada ask ilan ediyolar
MSN DE YAZDIM ZATEN
GERCEKCIYE CANIMI VERIRIM,SAHTEKARIN ANASINI BELLERIM(TEK GERCEK ISMAIL YK GERISI YALAN)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

48Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? C.tesi 16 Ocak 2010 - 14:53

Yk_fanatigi_burak

Yk_fanatigi_burak
İyİ YK'Cı

YOK BE DOSTUM MSN ASKIMI OLUR.BEN YANI BAŞIMDA DURAN KIZLARIN AŞKINA İANMIYORUM.YANIMDA OLANLARDA KENDİ İSTEĞİYLE GELENLER.BEN GEL BİLE DEMİYORUM.SIRF YANIMDA KARİZMATİK BİRİ OLSUN DİYE GELİYORLAR.HAHAHA [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

49Msn Aşklarına İnanır mısınız? - Sayfa 2 Empty Geri: Msn Aşklarına İnanır mısınız? Paz 17 Ocak 2010 - 11:55

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

INANIRIM TABI
BIRINI GÖRÜRSÜN SEVERSIN UZAKTA OLUR
MSN DEN ASK DEVAM EDER
MSN INSANIN EVI SAYILIR
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics