ben saat kac dıye soradım
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
WISCHHHHHHHHH HEMSOMA BAKRIDVAN-YK58 demiş ki:Sadece keserim O da yetr
CANIMMMMM58 demiş ki:WISCHHHHHHHHH HEMSOMA BAKRIDVAN-YK58 demiş ki:Sadece keserim O da yetr
COK EMINSIN BAKIYORUMDA
VALLAH SIVASLIYSA?BIR GÜZEL 32 MILIM LAF KONDURURSA NEDECEN?
RIDVAN-YK58 demiş ki:CANIMMMMM58 demiş ki:WISCHHHHHHHHH HEMSOMA BAKRIDVAN-YK58 demiş ki:Sadece keserim O da yetr
COK EMINSIN BAKIYORUMDA
VALLAH SIVASLIYSA?BIR GÜZEL 32 MILIM LAF KONDURURSA NEDECEN?Biz de Çekinmeden Niyetimizi Söyleriz Ablam Artık O Lafların Altında Kalacağıma...
acaba müslim ne yapar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]MÜSLİM_YK67 demiş ki:RIDVAN-YK58 demiş ki:CANIMMMMM58 demiş ki:WISCHHHHHHHHH HEMSOMA BAKRIDVAN-YK58 demiş ki:Sadece keserim O da yetr
COK EMINSIN BAKIYORUMDA
VALLAH SIVASLIYSA?BIR GÜZEL 32 MILIM LAF KONDURURSA NEDECEN?Biz de Çekinmeden Niyetimizi Söyleriz Ablam Artık O Lafların Altında Kalacağıma...
özcan_34 demiş ki:ben direk sorarım
mesela
ben - saatiniz kaç
sonra ben - 'aaa tesadüfe bakın benimkide 5 kimbilir daha ne ortak yönlerimiz vardır' der muhabbeti kurarım.Gerisi allah bilir
RIDVAN-YK58 demiş ki:özcan_34 demiş ki:ben direk sorarım
mesela
ben - saatiniz kaç
sonra ben - 'aaa tesadüfe bakın benimkide 5 kimbilir daha ne ortak yönlerimiz vardır' der muhabbeti kurarım.Gerisi allah bilirOnun da Sana Vereceği Cevap Şu:
''Haha Çok Komiksin ''
özcan_34 demiş ki:RIDVAN-YK58 demiş ki:özcan_34 demiş ki:ben direk sorarım
mesela
ben - saatiniz kaç
sonra ben - 'aaa tesadüfe bakın benimkide 5 kimbilir daha ne ortak yönlerimiz vardır' der muhabbeti kurarım.Gerisi allah bilirOnun da Sana Vereceği Cevap Şu:
''Haha Çok Komiksin ''
Nerden biliyorsun la sen kız mısın herkesin görüşü farklıdır
RIDVAN-YK58 demiş ki:özcan_34 demiş ki:RIDVAN-YK58 demiş ki:özcan_34 demiş ki:ben direk sorarım
mesela
ben - saatiniz kaç
''Haha Çok Komiksin ''
Nerden biliyorsun la sen kız mısın herkesin görüşü farklıdırGenelde Daş Hatunların Burunları Bi Karış Havada Oluyor da Ondan Dedim
özcan_34 demiş ki:RIDVAN-YK58 demiş ki:özcan_34 demiş ki:RIDVAN-YK58 demiş ki:özcan_34 demiş ki:ben direk sorarım
mesela
ben - saatiniz kaç
sonra ben - 'aaa tesadüfe bakın benimkide 5 kimbilir daha ne ortak yönlerimiz vardır' der muhabbeti kurarım.Gerisi allah bilirOnun da Sana Vereceği Cevap Şu:taşın suyunu çıkarırık ortalığı tozu dumana katarız dimi la özcan herkez bizi soruyor resmimiz 1 rinci oluyor japonyadan amerikaya ameirkdan urfaya dmi la kro
''Haha Çok Komiksin ''
Nerden biliyorsun la sen kız mısın herkesin görüşü farklıdırGenelde Daş Hatunların Burunları Bi Karış Havada Oluyor da Ondan Dedim
HALLEDERİZ LA NO PROBLEM
taşın suyunu çıkarırık tozu dumana katarık dimi la özcan resmim brinci olmul herkez bizi soruyor japontadan amerikaya amerikadan urfaya herkez bizi aykta alkışlıyor dimi la kroGecelerin.Adamı demiş ki:özcan_34 demiş ki:RIDVAN-YK58 demiş ki:özcan_34 demiş ki:RIDVAN-YK58 demiş ki:özcan_34 demiş ki:ben direk sorarım
mesela
ben - saatiniz kaç
sonra ben - 'aaa tesadüfe bakın benimkide 5 kimbilir daha ne ortak yönlerimiz vardır' der muhabbeti kurarım.Gerisi allah bilirOnun da Sana Vereceği Cevap Şu:taşın suyunu çıkarırık ortalığı tozu dumana katarız dimi la özcan herkez bizi soruyor resmimiz 1 rinci oluyor japonyadan amerikaya ameirkdan urfaya dmi la kro
''Haha Çok Komiksin ''
HALLEDERİZ LA NO PROBLEM
Gecelerin.Adamı demiş ki:taşın suyunu çıkarırık tozu dumana katarık dimi la özcan resmim brinci olmul herkez bizi soruyor japontadan amerikaya amerikadan urfaya herkez bizi aykta alkışlıyor dimi la kroGecelerin.Adamı demiş ki:özcan_34 demiş ki:RIDVAN-YK58 demiş ki:özcan_34 demiş ki:RIDVAN-YK58 demiş ki:özcan_34 demiş ki:ben direk sorarım
mesela
ben - saatiniz kaç
''Haha Çok Komiksin ''
HALLEDERİZ LA NO PROBLEM
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics