ONLINE'SIN KUSTUM SNA..
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4
merweyk demiş ki:oyy küsememkiii canm o benm......
bu sözünden dolayı sana küsüm konuşma benleMavi_Kiyamet demiş ki:Göko Oyuna Fransiz KaLmis O Yüzden $imdiLik Küsmeyim ona
Sen benimLe konusmican benim adimda zeynep oLacak heeGecelerin Adamı demiş ki:bu sözünden dolayı sana küsüm konuşma benleMavi_Kiyamet demiş ki:Göko Oyuna Fransiz KaLmis O Yüzden $imdiLik Küsmeyim ona
çokmu yüzsüzümMavi_Kiyamet demiş ki:Sen benimLe konusmican benim adimda zeynep oLacak heeGecelerin Adamı demiş ki:bu sözünden dolayı sana küsüm konuşma benleMavi_Kiyamet demiş ki:Göko Oyuna Fransiz KaLmis O Yüzden $imdiLik Küsmeyim ona
ask oLsun canim öyle demek istemedim yanLis anladin beniGecelerin Adamı demiş ki:çokmu yüzsüzümMavi_Kiyamet demiş ki:Sen benimLe konusmican benim adimda zeynep oLacak heeGecelerin Adamı demiş ki:bu sözünden dolayı sana küsüm konuşma benleMavi_Kiyamet demiş ki:Göko Oyuna Fransiz KaLmis O Yüzden $imdiLik Küsmeyim ona
ben anladım anlıycamı sende vurMavi_Kiyamet demiş ki:ask oLsun canim öyle demek istemedim yanLis anladin beniGecelerin Adamı demiş ki:çokmu yüzsüzümMavi_Kiyamet demiş ki:Sen benimLe konusmican benim adimda zeynep oLacak heeGecelerin Adamı demiş ki:bu sözünden dolayı sana küsüm konuşma benleMavi_Kiyamet demiş ki:Göko Oyuna Fransiz KaLmis O Yüzden $imdiLik Küsmeyim ona
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4
Similar topics