ne isterse onu tabiki,
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
ÖLÜMÜNE YKLIYIM demiş ki:Özcan ben İSMAİL'i isterim....Yemek için değil ona baksam yeter bana....
Mavi_Kiyamet demiş ki:Ne isterse onu ama ben seciciyimdir biraz benim istedigim yemekte oLmaLi
En son Gecelerin Adamı tarafından C.tesi 10 Ocak 2009 - 18:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
En son Gecelerin Adamı tarafından C.tesi 10 Ocak 2009 - 18:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
la takılıyom anlamıyomusun dostum yokmuş param olmuşta n olmuş iç olmasın daha iyi155KOYLAN demiş ki:önemli olan insanlık paranın ne önemi var...
Gecelerin Adamı demiş ki:la takılıyom anlamıyomusun dostum yokmuş param olmuşta n olmuş iç olmasın daha iyi155KOYLAN demiş ki:önemli olan insanlık paranın ne önemi var...
oldu azaman155KOYLAN demiş ki:Gecelerin Adamı demiş ki:la takılıyom anlamıyomusun dostum yokmuş param olmuşta n olmuş iç olmasın daha iyi155KOYLAN demiş ki:önemli olan insanlık paranın ne önemi var...
biliyoz ya sende beni sade yanlış anladım
bir bardak suda içeriz ne olmuş..
HELAL HEMSOMA AHADA SIVASLI ISTE!155KOYLAN demiş ki:önemli olan insanlık paranın ne önemi var...
Similar topics