Arkadaslar albumu ekim ayina yetistirmeye calisiyorlar, en fazla 1 ay oynayabilirmis. Kaynak saglam saglicakla kaliniz...
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
kemo demiş ki:ALLAH razi olsun,yanliz 1 ay oynayabilirmis derken yani orasini tam anlamadim:)
bu arada sunuda paylasmak istiyorum: gecen rüyamda gördüm albüm tanitimini dinlemisim tv de haydi bastira benzeyen bir sarki yapmis:)
2009 dan beri yani son 3 albümdür albümü cikmadan 1 ay öncesi hep rüyamda görüyorum...
haydi bastir albümü cikmadan önce basladi rüyalarima girmeye tanitimlari. psikopat albümündede yine öyle olmustu ve dedigim gibi gecende rüyamda yine tanitimi izlemisim,artik ne hikmetse....
hatta haydi bastir albümü cikmadan önce rüyamda neden diye bi sarki oldugunu görmüstüm,sarki olarak hatirlamiyordum ama sarki ismi olarak aklimda kalmisti,harbidende gercek cikti.
cok sükür ALLAH´a...
buyurun buda 2009 yilinda haydi bastir albümü cikmadan aylar öncesi hatta dogum günümden 2 gün sonra sabahin 8 bucugunda kalkar kalkmaz rüyamda gördügümü burda paylasmistim:)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
kemo demiş ki:neyaptin ebru ya,biz zaten kasimi iple cekiyoz birde 1 ay daha beklersek ölecez yani:)
Beray_İsmail_YK demiş ki:Beklemek Mesele Değildir Eminim Zaten Ne Kaldı kii Kasım Ayına
Cinar YK demiş ki:bence albüm artik seneye mart yada mayis ayinda cikar
ismail yk cok severim ama hep böyle yapiyor ama yine onun cani sagolsun beklemey
hep deyiyor
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK Haberleri » # Sizden Gelen Haberler » Albüm Hakkında [23.09.2012]
Similar topics