Adı güzel Ağabey'ciğim,
İşinde başarılar diliyor, hep bizimle olmanı arz ediyorum.. (:
Sevilen menejer Harun Savaş Aksoylu =)
İşinde başarılar diliyor, hep bizimle olmanı arz ediyorum.. (:
Sevilen menejer Harun Savaş Aksoylu =)
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
İSO KOLİK demiş ki:Başlangıcın Süpermiş.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İSO KOLİK demiş ki:O İsmede Takılır Ama [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
EBRU AYDIN demiş ki:Hahahah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ama tutturmuş oğlun olursa Harun Savaş koy diye, hopbalaaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ESRA YK demiş ki:EBRU AYDIN demiş ki:Hahahah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ama tutturmuş oğlun olursa Harun Savaş koy diye, hopbalaaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ve sende koyacaksın !! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
EBRU AYDIN demiş ki:ESRA YK demiş ki:EBRU AYDIN demiş ki:Hahahah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ama tutturmuş oğlun olursa Harun Savaş koy diye, hopbalaaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ve sende koyacaksın !! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Olur canım sen yeter ki iste, ne duruyorum hadi hemennn... (: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
» .::Harun Savaş AKSOYLU Bölümü::. » Harun Savaş Aksoylu'ya Söylemek İstedikleriniz » Harun Savaş Aksoylu'ya (:
Similar topics