İsmail YK Hafta İçi Hergün Kanaltürk Ekranlarında Program Yapıcak Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK Hafta İçi Hergün Kanaltürk Ekranlarında Program Yapıcak Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK Hafta İçi Hergün Kanaltürk Ekranlarında Program Yapıcak

+5
kemo
yesimyk_1998
HeRşEyİmSiN_yk
aysenur yurtseven
Beray_İsmail_YK
9 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

1 Ağustos'tan İtibaren (01.8.2011)
Hafta İçi Hergün İsmail YK ve Aysun Kayacı Kanaltürk Ekranlarında Sabah Kuşağında,
Program Sunuculuğu Yapıcaktır ...

Program Adı : Şen Şakrak
Başlangıç Saati : 10.45

En son Beray_İsmail_YK tarafından Ptsi 25 Tem. 2011 - 16:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

http://www.ismailyktv.ile.biz

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Tsk ederim

HeRşEyİmSiN_yk

HeRşEyİmSiN_yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

çok güzel ya saol. .

http://www.ismailyktv.com

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

çok güzel haber süper ya....

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

hadi hayirlisi insALLAH...sagolasin bilgi icin,ALLAH razi olsun:)

orkide

orkide
Gelişmiş YK'Cı

Teşekkür ederim.

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

öyle ama ağustosta okul var gibi nasıl izlicez?

orkide

orkide
Gelişmiş YK'Cı

Kimse bana kızmasın ama ismail madem proğram yapacak niye tek başına yapmıyorda ismailin yanına asla yaklışmayan ahlaksız,terbiyesiz aysu kayacıyla proğram yapıyor? Nerden çıktı bu? İsmaile bu aklı kim veriyor? Ya ismaille o kadın hakkında magazinciler dedikodu çıkarırlarsa ne olacak o zaman.İsmail ne kadar terbiyeli böyle bir kadınla ne işi var ya? Bu aysu kayacı işi benim hiç hoşuma gitmedi.

syk

syk
Yeni Yk'Cı

Aynen senle aynı fikirdeyim...

orkide

orkide
Gelişmiş YK'Cı

Benimle aynı fikirde olduğun için teşekkür ederim.

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

orkide demiş ki:Kimse bana kızmasın ama ismail madem proğram yapacak niye tek başına yapmıyorda ismailin yanına asla yaklışmayan ahlaksız,terbiyesiz aysu kayacıyla proğram yapıyor? Nerden çıktı bu? İsmaile bu aklı kim veriyor? Ya ismaille o kadın hakkında magazinciler dedikodu çıkarırlarsa ne olacak o zaman.İsmail ne kadar terbiyeli böyle bir kadınla ne işi var ya? Bu aysu kayacı işi benim hiç hoşuma gitmedi.

İlk Olarak Bu Fikri Ona Kimse Vermedi Ve İsmail Tek Başına Sunuculuk Yapamaz
Acemilik Çekicek İllaki Yanına Birisi Şart Bayan Veya Erkek İsmail Demedi Benim Tercihim O Diye

Sanki Sanatçını Tanımıyormuş Gibi Düşüncesizce Konuşmuşsun...!!!
Kusura Bakma Ama Orkide Sen Demekki İsmai'i Tanımamışsın...!!!

Vede "İsmail Magazincilere Malzeme Vermez"

http://www.ismailyktv.ile.biz

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

vay çok yakışırlar..merakla bekliyorum

orkide

orkide
Gelişmiş YK'Cı

İnşallah beray dediğin gibi olur.

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

hem ismail abi birini asılmaz hem alt tarafı program yapıcak siz sevinceğinize kızıyosunuz ismail abi de kırılabilir size

ismailarda

ismailarda
Yeni Yk'Cı

arkadaşlar bu programı yapmasına sevinen de olabilir,üzülen de hatta hiç hoşuna gitmeyende olabılır
bakıyorumda bır kişi eleştirdimi hemen tersliyosunuz hatta hakaret bile ediyosunuz ne yani burda ismail yk yı eleştiremeyiz mi böyle fan mı olur nasıl fan sınız her yapılana şakşak yapıyosunuz sizin söylediklerinizden kimse ders çıkarmaz..
beray kim ne zaman eleştiri yapsa hemn tersliyosunz herkes yapılan işi sevicek diye bısey yok hemen siz gerçek yk cı değilsiniz diyosunuz asıl siz herseye süper mükemml diyerek alkış yapıyosnuz ismail yk da kendıne diikkat etmıyo...
mesela bende ismail abinin sappur suppur albümündeki sıcaklığı hiç birinde bulamadım bakın kendinizden pay çıkarın son defa nerdesin ısterım senı tıkla git hadi git bu şarkıları hala dinliyoruz aradan 7 yıl gectı ama yenı sarkılarını hiç dinleyen varmı bi öncekı albümden hangi şarkıyı açıp hala dinlıyorz,peki öncekı bi öncekı dinlemıyoruz arkadaşlar çünkü yeni yapılan şarkılar eskiler kadar kaliteli değil bnları söyleyince ismail yk yı sevmiyosunuz oluyo asıl siz zarar veriyosunuz eleştiri yapmayarak hatasını aramıyo ismail abiii
ben şahsen ilk albümde kimle çalıştı ise kiminle şarkılarını besteledi ise onunla tekrara çalışmasını diliyorummm

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

bence çok başarılı biri inşallah da bu tv hayatı tutar

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Hafta Sonu