İsmim Eminenur..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 12,5 yaşındayım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Müzik dinlemeyi,şarkı söylemeyi,fotoğraf
çekinmeyi,farklı yerleri keşfetmeyi,kitap okumayı,merak ettiğim bir
konuyu araştırmayı ve kendimi çoook severim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Eee en sevdiğin sanatçı kim diye sorarsanız en başta İsmail' gelir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Aras'ta tabikii [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Photoshop ile uğraşıyorum,sosyal biriyim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pop,slow şarkılar severim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Tanımayan varmı ? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Giremiyordum bir kaç ay siteye Esra abla beni tanıdınnn [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Müzik dinlemeyi,şarkı söylemeyi,fotoğraf
çekinmeyi,farklı yerleri keşfetmeyi,kitap okumayı,merak ettiğim bir
konuyu araştırmayı ve kendimi çoook severim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Eee en sevdiğin sanatçı kim diye sorarsanız en başta İsmail' gelir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Aras'ta tabikii [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Photoshop ile uğraşıyorum,sosyal biriyim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pop,slow şarkılar severim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Tanımayan varmı ? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Giremiyordum bir kaç ay siteye Esra abla beni tanıdınnn [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Blooded tarafından C.tesi 18 Haz. 2011 - 12:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi