Ismail Yk - Psikopat Albüm Tanitimi  Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ismail Yk - Psikopat Albüm Tanitimi  Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ismail Yk - Psikopat Albüm Tanitimi

+6
ismailarda
xxxkralxxx
musti_61
aysenur yurtseven
zeynosh-yk
kadir_shakur
10 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Ismail Yk - Psikopat Albüm Tanitimi  Empty Ismail Yk - Psikopat Albüm Tanitimi Perş. 9 Haz. 2011 - 15:12

kadir_shakur

kadir_shakur
Yeni Yk'Cı

Bütün Albümün Tanitimi Suan Esenshopda Dinleyebilirsiniz

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Album tek kelimeyle muhtesem olmus, bayildim simdiden tanitim olmasina ragmen

supersin Ismail YK [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
cok tesekkurler

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Süper ya Tsk

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ben de dinledim kısa kısa farklı olmuş,alışamadım mı ne [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ondandır

xxxkralxxx

xxxkralxxx
Yeni Yk'Cı

Beklentilerimin çok çok altında,bi kaç şarkı dışında pek hoş değil...

ismailarda

ismailarda
Yeni Yk'Cı

bence güzel olan sarkılar sanane,duydum kı cok mutsuzsun,onu bana hatırlatmayın bu sarkılar bence kısa dınlememe rağmen cok hossuma gıttı.cok cok ıı...ama sankı bı oncekı albümlere nazaran bıraz daha az etkıledı benı ama yınede bu 3 sarkı albümü almak ıcın yeterli.i aglama(((

ryurosi

ryurosi
Yeni Yk'Cı

ben böyle bir değişiklik bekliyordum tam istediğim gibi bir albüm olmuş bütün şarkılara bayıldım tam benim tarzım olmuş soundlar ;) en bomba albüm bu bence değişim lazımdı çok iyi oldu arabesk ağırlığı gitmiş bi hafiflik gelmiş müziğe

IsmaiL

IsmaiL
İyİ YK'Cı

haydi bastir albümünde neden,ayrilmam,9 mevsim ve benim icin öldün sen albümü kurtarmisti ve simdide ayni yani, 4,5 slow parcalar albümü kurtariyor,yani onlarda olmasa ne olur bilmem...

http://www.myspace.com/smail90

IsmaiL

IsmaiL
İyİ YK'Cı

doum günün kutlu olsunun kemani yakiyor...

http://www.myspace.com/smail90

10Ismail Yk - Psikopat Albüm Tanitimi  Empty Geri: Ismail Yk - Psikopat Albüm Tanitimi Perş. 9 Haz. 2011 - 22:24

ismailarda

ismailarda
Yeni Yk'Cı

sanane,duydum kı cok mutsuzsun,onu bana hatırlatmayın................
abi bu şarkılar ortalığı kasıp kavurcak soylımm:) ancak sarkılar dınledıkce cok tatlı gelıyo baglıyo yanııı

11Ismail Yk - Psikopat Albüm Tanitimi  Empty Geri: Ismail Yk - Psikopat Albüm Tanitimi Perş. 9 Haz. 2011 - 22:36

ryurosi

ryurosi
Yeni Yk'Cı

bütün şarkılar iyi dinleyince alışıyor insan ben ilk dinlediğimde biraz yüzüm asıldı ikincisinde bayıldım ddd

12Ismail Yk - Psikopat Albüm Tanitimi  Empty Geri: Ismail Yk - Psikopat Albüm Tanitimi Perş. 9 Haz. 2011 - 22:44

ismailarda

ismailarda
Yeni Yk'Cı

aynen katılıyorummm dınleyınce cok guzel glıyoo

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

ben de beğendim ama sanki tarzını değiştirmiş eski şarkıları daha iyiydi bence ama bu da süper

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tesekurleerrr

http://www.ismailyk.com

ryurosi

ryurosi
Yeni Yk'Cı

evet tarz değişti ve harika ötesi oldu haydi bastır albümünden pek keyif alamamıştım açıkcası KUDUR BABY - FELAKETSİN - BUNAR SENİN İÇİN - RADAR gibi şarkılar keyfimi kaçırmıştı ama bu albüm tam istediğim gibi bence İSMAİL YK geri döndü .. olay bitmiştirrr.. budurrr

16Ismail Yk - Psikopat Albüm Tanitimi  Empty Geri: Ismail Yk - Psikopat Albüm Tanitimi C.tesi 11 Haz. 2011 - 7:12

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

evet öyle güzel albüm

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-