Çıkardığı albümlerle ve şarkılarla geniş bir kitleye sahip olan ismail yk bu yazı da boş geçmeyeceğe benziyor.
Çalışmalarını almanyada tamamladığı albümü kısa bir süre sonra müzik marketlerdeki yerini alıcak geçtiğimiz gün bir araya geldiğim İsmail Yk 'muhteşem şarkılar yaptım beni sevenler yine yazın çok eğlenecek' dedi.
Hayranları için İsmail’in bir özelliğinden bahsedeyim size.
Söz yazmak tamam, beste yapmak tamam,aranje etmek tamam, klip çekmek tamam ama çekilen klibi montajlamak, yuh diye bilirsiniz.
İşte tam donanımlı müzik adamı İsmail YK.
Kaç sanatcı var böyle çalışan, parmakla sayılır .
Demekki sanatcı derken sadece şarkı söyleyebiliyor olması yeterli değilmiş.
Neyse biz dönelim İsmail’e.
Müzik için almanya türkiye arası mekik dokuyan sanatcı bu yaz vereceği konserlerle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor .
Herkesin alıştığı imajında bir değişiklik olacak mı sorusu benim de aklıma geldi ama heveslenmeyin böyle birşey yok
Çalışmalarını almanyada tamamladığı albümü kısa bir süre sonra müzik marketlerdeki yerini alıcak geçtiğimiz gün bir araya geldiğim İsmail Yk 'muhteşem şarkılar yaptım beni sevenler yine yazın çok eğlenecek' dedi.
Hayranları için İsmail’in bir özelliğinden bahsedeyim size.
Söz yazmak tamam, beste yapmak tamam,aranje etmek tamam, klip çekmek tamam ama çekilen klibi montajlamak, yuh diye bilirsiniz.
İşte tam donanımlı müzik adamı İsmail YK.
Kaç sanatcı var böyle çalışan, parmakla sayılır .
Demekki sanatcı derken sadece şarkı söyleyebiliyor olması yeterli değilmiş.
Neyse biz dönelim İsmail’e.
Müzik için almanya türkiye arası mekik dokuyan sanatcı bu yaz vereceği konserlerle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor .
Herkesin alıştığı imajında bir değişiklik olacak mı sorusu benim de aklıma geldi ama heveslenmeyin böyle birşey yok