İsmail YK Erdoğan'a Teşekkür Etti Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK Erdoğan'a Teşekkür Etti Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK Erdoğan'a Teşekkür Etti

+3
aysenur yurtseven
ismailyesimyk
Beray_İsmail_YK
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İsmail YK Erdoğan'a Teşekkür Etti Empty İsmail YK Erdoğan'a Teşekkür Etti Paz 17 Nis. 2011 - 15:24

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

İsmail YK One Minute Şarkısı İçin kendisine İlham Veren Başbakan Erdoğan'a teşekkür etti

"One Minute" sözünü şarkı yapan İsmail YK Radyo KLAS'ta Michael Show'a konuk oldu. İsmail YK bu şarkıyı Başbakan Erdoğan'ın kullandığı "one minute" sözünden etkilenerek yazdığını söyledi.

"Allah Belanı Versin" adlı şarkısı ile gündeme bomba gibi giren İsmail YK'ya Michael Kuyucu "Geriye baktığında ne düşünüyorsun , eleştirilerden rahatsız olup bu şarkıyı yaptığına pişman oldun mu ?" diye sordu.İsmail Yk "Allah Belanı Versin"ı eleştirenlere tek yanıtım bu şarkıyı bugün olsa yine okurdum hatta albüm sıralamasında A2 değil A1 yapardım

Hala istek alıyor , o şarkının ekmeğini yiyorum. Eleştirenlerin canı sağ olsun biz hayranlarla bunun tadını çıkarıyoruz. Eleştiriler olabilir elbet ama negatif olmaması gerekiyor , ben hayranlarımın sesini önemsiyorum " dedi. İsmail YK Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a "One Minute" için teşekkür etti

Başbakan'a Teşekkür Etti
Michael Kuyucu "Başbakan "One minute" için senden telif isterse ne yaparsın ?" diye sorduğunda " Bence şarkı çok güzel oldu , insanlar çok beğendi , eğleniyoruz , dans ediyoruz. Şarkının künyesine Söz: Recep Tayip Erdoğan , Müzik: İsmail YK diyebilirim tabii ki , zaten onun telaffuz ettiği bir kelime olduğu için bu şarkıda onun da hakkı var" dedi ve "One Minute" şarkısı için kendisine ilham veren Başbakan Erdoğan'a teşekkür etti

http://www.ismailyktv.ile.biz

ismailyesimyk

ismailyesimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

çok doğru söylemiş ismail abi merak etmesin biz onun her zaman yanındayız ve onu çekemeyenlere inat bu sene de patlıcaz

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Hahaha ddd PatLamak Ne Demek Kardeşim
Yine Rekorların En Büyüğünü Kırcaz ;)

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Tesekkürler,Haber icin.

ismailyesimyk

ismailyesimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

zaten öyle bomba gibi patlarız kesin (= öyle bi güzel albüm çıkarır ki süper bayılıyorum ya çok yakışıklı sevgilerimleyeşim akınoğlu

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

haber icin cok tesekkurler

orkide

orkide
Gelişmiş YK'Cı

Haber için teşekkür ederim.

8İsmail YK Erdoğan'a Teşekkür Etti Empty Geri: İsmail YK Erdoğan'a Teşekkür Etti Çarş. 20 Nis. 2011 - 16:12

ismailyesimyk

ismailyesimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

süper ya

suzan

suzan
İyİ YK'Cı

BEN ZATEN TAHMIN ETMISTIM BU SARKININ ERDOGAN SAYESINDE YAZILDIGINI çunku her basbakan erdogani dinlesem en çok "one minute " kelimesini duyuyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

10İsmail YK Erdoğan'a Teşekkür Etti Empty Geri: İsmail YK Erdoğan'a Teşekkür Etti Salı 26 Nis. 2011 - 19:17

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Vede Dediği Gibi Sözü Ve Müziği Kendi Tarafına Ait Olduğunu Söyledi ddd
Dediğinden Daha Fazlasıymış Meğer Gülümseme

11İsmail YK Erdoğan'a Teşekkür Etti Empty Geri: İsmail YK Erdoğan'a Teşekkür Etti Paz 8 Mayıs 2011 - 16:14

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

ama süper yapmış ismail abi şarkıyı öyle değil mi?beray abla

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-