Arkadaslar,Bi Zahmet Bakarmisiniz...!!!! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Arkadaslar,Bi Zahmet Bakarmisiniz...!!!! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Arkadaslar,Bi Zahmet Bakarmisiniz...!!!!

+2
orkide
kemo
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Arkadaslar,Bi Zahmet Bakarmisiniz...!!!! Empty Arkadaslar,Bi Zahmet Bakarmisiniz...!!!! Perş. 7 Nis. 2011 - 18:05

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

arkadaslar,ISMAIL YK´nin 09.04 tarihindeki konsere gidecek olan varsa eger video yapip youtubeye veya buraya zahmet olmazsa ekleyebilirse gercekten cok sevinirim,cünki belki ben gidemeyecegim henüz bellisiz o yüzden sizlerden ricam eger konsere gidecek olan varsa bi zahmet yeni sarkilari cekip youtubeye veya bu siteye eklemelerini rica ediyorum...bu arada bazilari yeni sarkilarini bu cumartesi günü olacak konserde albüm cikmadan önce seslendirmez diyordu fakat ismail nezamandir konser avisi eklemiyordu sitesine ama bu cumartesi olacak konserinin avisini eklemis yani bu demektirki kesinlikle yeni albümden sarkilari söyenecek ALLAH izin verirse insallah....o yüzden gidenler olursa eklesin kayit edip bi zahmet...hatta mümkün olursa o gün konser bittikden sonra eve geldiklerinde direk hemen eklemelerini rica ediyorum yoksa kafayi yerim yatamam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

orkide

orkide
Gelişmiş YK'Cı

Bende gidemiyeceğim.Gidecek olanlar eklerse bende sevinirim.

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Ben gitcekdim ama olmadi zamanim yok aglama

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Giden olursa ekler zaten =)

http://www.ismailyktv.ile.biz

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

insallah o gün eklenir ayni günde:),aynen bende gidemiyom okadar hafta sabirla bekledik aksilik cikiyo iste,nasip degilmis demek neyapalim,insallah bidahakinde ALLAH izin verirse...

EBRU AYDIN

EBRU AYDIN
Administratör

Eklerler mutlaka (:
YK'cı Olmak Paylaşmaktır ;)

http://www.ismailyktv.ile.biz

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

insallah...AYNEN ÖYLE..;)Gülümseme

ismailyesimyk

ismailyesimyk