Tnt Arım Balım Peteğim İsmail Konuktu. Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Tnt Arım Balım Peteğim İsmail Konuktu. Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tnt Arım Balım Peteğim İsmail Konuktu.

+7
mehmed_tefik
kemo
zeynosh-yk
musti_61
miremyk
aysenur yurtseven
orkide
11 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Yeni! Tnt Arım Balım Peteğim İsmail Konuktu. Çarş. 6 Nis. 2011 - 11:07

orkide

orkide
Gelişmiş YK'Cı

İsmail Tnt De Arım Balım Peteğim Proğramındaydı.Sabah izledinizmi? Bende tesadüfen gördüm.

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

:'( Izlemedim ya

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hayir izleyemedim okuldaydim pfff Dağınık

http://www.ismailyk.com

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

o kadar ani olmuş ki,,insan önceden duyursaydı izlerdik ama haberimiz bile olmadı. . .neyse nete düşerse ordan takip ederiz artık... haber için teşekkürler..

orkide

orkide
Gelişmiş YK'Cı

Birşey değil.Benimde zaten önceden haberim yoktu.Televizyon kanallarını gezerken gördüm.

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

benimde haberim yoktu, izliyemedim maalesef

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

arkadaslar,ismail kosnerde yeni albümünde seslendirmemis,yani anlayacaginiz yalan yanlis yazmislar uyaniklar gitmesi icin milletin...bi arkadas gitti benden bana söyle söyledi:i iyikide gelmemissin ben Ismail Yk yi tanirim ve
severim ama bu Konser cok berbat bir konserdi Organizson sifirdi , zevk
yoktu paran cebinde kaldi iyi oldu valla dedi bana...

mehmed_tefik

mehmed_tefik
Yeni Yk'Cı

simayil abi sizin yeni sarkilarinizi indire bilirmiyim nolur ben bulgaristandan mehmed

ismailyesimyk

ismailyesimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

ben gitmeden önce okula birazını izledim süperdi çok yakışıklıydı yani

orkide

orkide
Gelişmiş YK'Cı

Organizasyon sıfır olsa bile ismaili gördünüzya önemli olan bu.Niye böyle diyorsunuz.İsmaili görmek zaten bir servet.Siz oraya ismaili görmeye gitmiyormusunuz? Niye böyle düşünüyorsunuz? Anlamadım.Sizin yerinizde olmak isteyen ismaili görmek isteyen bir sürü kişi var.Ama siz ismaili görüyorsunuz.Bunun kıymetini bilmiyorsunuz.Bunun yerine organizasyondan bahsediyorsunuz.

ismailyesimyk

ismailyesimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

ben ismail abinin kıymetini biliyorum senin düşündüğün gibi düşünmedim benim demek istediğim ben sadece okul zamanı ters oldu demek istedim tabi ki ismail abiyi görmek büyük bi servet evet ama ben gidemedim çünkü ben istanbulda değilim sen yanlış anlamışsın ben ismail abiyi gerçekten çok seviyorum yani sen benim demek istediğimi yanlış anlamışsın zaten gerisini internetten izledim süperdi ben ismail abiyi çok seviyorum.

orkide

orkide
Gelişmiş YK'Cı

Ben yanlış anladıysam kusura bakma.

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Arkadaşlar Benim Dört Gün Önceden Haberim Oldu...
Ve Siteye Giremiyordum Ben O Aralar Girseydim Yazıcaktım Hatta Programa Bile Gittim

http://www.ismailyktv.ile.biz

ismailyesimyk

ismailyesimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

tmm sen sadece orkide yanlış anlamışsın ben ismail abimize laf söyler miyim?benim içinde o bitane

suzan

suzan
İyİ YK'Cı

Bende izledim çok eylenceliydi yaah , ben ismail yk'nin gelecegini onceden bilmiyordum ,tnt kanalina kurunca gordum.Yaah Beray abla sen çok sansliymissin yaah keske bende turkiyede olsaydim da o programa gitseydim aglama .Ismail yk mayis ayinda çikacak albumu ruyasinda bir bayan'in soyledigini gormus begenmis ve o albumu çikarmaya karar vermis,vay be ilk defa boyle birsey duyuyorum ismail yk dan.Ismail yk o sarkiyi begendigine gore super bir sarki olacak. haha

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

evet suzancım çok süperdi ama bende gidemedim çünkü orda olmadığım için ama çok eğlendim

suzan

suzan
İyİ YK'Cı

bide ismail yk'ya tipatip benzeyen bir adam geldi ama ismail yk ondan dahada yakisikliydi

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

evet öyle ama ismail abiden yakışıklı kimse olamaz ama o da hayranlarının selamını söyledi çok eğlendirdi ama işte ters zamana geldi bitmesine az kala ben okula gittim ama seni bilemem okulu ektin mi ekmedin mi?suzancım...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-