Seni Cok Özledim Canim Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Seni Cok Özledim Canim Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Seni Cok Özledim Canim

+4
Lokomotiv Gülsen
Beray_İsmail_YK
Birsen YK
aysenur yurtseven
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Seni Cok Özledim Canim Empty Seni Cok Özledim Canim Ptsi 29 Kas. 2010 - 13:15

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Cok Özledim Seni Ismail Nezaman göricem seni aglama

En son aysenur yurtseven tarafından Ptsi 21 Şub. 2011 - 17:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

2Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim Ptsi 29 Kas. 2010 - 13:31

Birsen YK

Birsen YK
Gelişmiş YK'Cı

Aynen Bende Çok Çok Çok Özledim.
İnşallah Görüsün Bitanem.

3Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim Ptsi 29 Kas. 2010 - 14:23

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

İsmaili Çok Özlediğini Ona İleticem..

**

Yaav Çok Az Kalı İşte Albüm Çıkınca Hasret Sona Ericek Sabredin Birazcık.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.ismailyktv.ile.biz

4Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim Çarş. 1 Ara. 2010 - 15:51

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Beray_İsmail_YK demiş ki:

**

Yaav Çok Az Kalı İşte Albüm Çıkınca Hasret Sona Ericek Sabredin Birazcık.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ilet cnm ilet
ama hüseyin abi aradim ben dedi nürnberg konser vermicek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
cünkü yurtseven kardes ile gelcekti sorun cikartilarrrrrrrrrrrrrr [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

5Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim C.tesi 4 Ara. 2010 - 14:43

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

aysenur yurtseven demiş ki:
Beray_İsmail_YK demiş ki:

**

ilet cnm ilet
ama hüseyin abi aradim ben dedi nürnberg konser vermicek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
cünkü yurtseven kardes ile gelcekti sorun cikartilarrrrrrrrrrrrrr [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ayşenur İlle Nürnberg Olması Şartmı..?
Çünkü Almanya'da Vereceği Konserler Daha Var... Neyse Tarih Olarak En Yakını 18.12.2010 - Hannover'de İsmail

Konserine Gitmeyi Çok İstiyorsan Eğer İmkanın Varsada Gidebilirsin

6Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim C.tesi 4 Ara. 2010 - 19:58

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Gide bilseydim böyle seyler yazmasdim aglama

7Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim Paz 5 Ara. 2010 - 12:26

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

aysenur yurtseven demiş ki:Gide bilseydim böyle seyler yazmasdim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Seni Anlıyorum...Olsun Başka Zaman Gidersin Üzülme Bu Kadar Çok

8Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim Paz 5 Ara. 2010 - 16:39

Lokomotiv Gülsen

Lokomotiv Gülsen
Gelişmiş YK'Cı

Ay Kiyamam insallah görüsün canm Dua ederim sana.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

9Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim Cuma 10 Ara. 2010 - 15:43

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Saol Bitanem

10Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim Paz 27 Şub. 2011 - 18:29

seni_dilendim_38

seni_dilendim_38
İyİ YK'Cı

almanyadasın ve göremiyosun Dağınık

http://elleri_neyleyim_38@hotmail.com

11Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim Cuma 22 Nis. 2011 - 14:14

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

almanyada değilim olsam görürüm hamm şehrinde olsak da görsek ne güzel olur

12Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim Ptsi 25 Nis. 2011 - 13:30

suzan

suzan
İyİ YK'Cı

Ahhhh ismail'im keske seni bi gore bilsem opsem kucaklasam,koklasam ahhh keske o gunleri de gorsem

13Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim Ptsi 25 Nis. 2011 - 16:08

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

olmuyo işte sarılamıyoruz

14Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim Ptsi 25 Nis. 2011 - 21:16

suzan

suzan
İyİ YK'Cı

Ay simdi keske yanimda olsaydi yaaa

15Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim Cuma 20 Mayıs 2011 - 16:50

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

görsek çok güzel olur ben uçarak yanına giderdim

16Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim Salı 31 Mayıs 2011 - 13:16

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Insallah görüsünüz arkadaslarrrrrrrrrrr

17Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim Salı 31 Mayıs 2011 - 17:21

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

evet görürüz ve doya doya fotoğraf çekinip sarılırız

18Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim Cuma 12 Ağus. 2011 - 19:39

İSO KOLİK

İSO KOLİK
İyİ YK'Cı

İnşallah Allah'ımm ...

19Seni Cok Özledim Canim Empty Geri: Seni Cok Özledim Canim Paz 6 Kas. 2011 - 14:28

Birsen YK

Birsen YK
Gelişmiş YK'Cı

İnşallah hepberaber görüsünüz <3

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-