Yk İle Güzel Bir Anım... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Yk İle Güzel Bir Anım... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yk İle Güzel Bir Anım...

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Yk İle Güzel Bir Anım... Empty Yk İle Güzel Bir Anım... Ptsi 16 Ağus. 2010 - 12:41

eksicipic

eksicipic
Yeni Yk'Cı

ismail abiyi çıktığı ilk günden beni çok seviyorum ve büyük bir hayranıyım. ilk zamanlar ailem yk dinlediğim için beni eleştirsede zamanda onlar da ismail abiyi sevmeye başladılar. şuanda ailecek yk hayranıyız diyebilirim.

bundan 3 yıl önce dedemle birlikte yk konserine gittik. resmini imzalatmak için gerekirse adam bile öldürebilirdim. ne yazıkki kalabalıktan dolayı resmi imzalatamadım ve ağlamaya başladım.dedem beni teselli etmeye çalıştıysada başarılı olamadı. bunu gören bi abi beni kucağına aldı ve kalabalığı yararak beni ykya doğru götürmeye başladı. o sırada kafamdaki bandana yere düştü ama umrumda bile değildi. sonunda ykya resmi imzalattım bana adımı sordu ve saçımı okşadı , gitti. hayatımın en mutlu günüydü diyebilirim . imzalı resmi hala odamın baş köşesinde saklıyorum. kalbimin birincisi ismail ykya burdan birkez daha selamlarımı gönderiyorum.

2Yk İle Güzel Bir Anım... Empty Geri: Yk İle Güzel Bir Anım... Ptsi 16 Ağus. 2010 - 13:49

eksicipic

eksicipic
Yeni Yk'Cı

arkadaşlar iyi ve ya kötü neden yorum yapmıyorsunuz ?

3Yk İle Güzel Bir Anım... Empty Geri: Yk İle Güzel Bir Anım... Salı 17 Ağus. 2010 - 6:45

nilgün gürbüz

nilgün gürbüz
Yeni Yk'Cı

senin adına sevindim canım ..çok güzel ismaille anın oldugu için çok şanslısın bizimle paylaştıgın için de ayrıca teşekkürler her zaman mutlu ol inşallah canım sheqer

4Yk İle Güzel Bir Anım... Empty Geri: Yk İle Güzel Bir Anım... Salı 14 Haz. 2011 - 12:01

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

çok şanslısın bizde o günleri görebilsek ne güzel olurdu ismail abiye doya doya sarılmak

5Yk İle Güzel Bir Anım... Empty Geri: Yk İle Güzel Bir Anım... Salı 9 Ağus. 2011 - 20:39

İSO KOLİK

İSO KOLİK
İyİ YK'Cı

Resmi İmzalatabilmen Güzel.. Gülümseme

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-