Kral Tv Haberde İsmail Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Kral Tv Haberde İsmail Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kral Tv Haberde İsmail

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Kral Tv Haberde İsmail Empty Kral Tv Haberde İsmail Perş. 8 Tem. 2010 - 13:03

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Kralda müzik haberlerinde ismaili gösterdiler.Kral fm de harbi kızı ziyaret etmiş.Biraz sohbet etmişler.Biraz şarkı söylemiş.İsmail kral tv stüdyolarını gezmiş.Piyanoyla şarkı söylemiş.Gördünüzmü? Bakan oldumu? Bu radyo proğramını dinleyen oldumu? Ben dinlemedim.Dinleyen varsa ismail ne konuştu.Anlatabilirmi?

2Kral Tv Haberde İsmail Empty Geri: Kral Tv Haberde İsmail Perş. 8 Tem. 2010 - 16:45

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hayir ya izleymedim kacirdim

http://www.ismailyk.com

3Kral Tv Haberde İsmail Empty Geri: Kral Tv Haberde İsmail Cuma 9 Tem. 2010 - 3:34

deniz14

deniz14
Yeni Yk'Cı

arkadaşlar kral tv yi takip edelim tam olarak bilmyorum ama benim albüm hikayem programında ismaili gösterebilirler. tvyi bi açtım ismail karşımdaydı pionayla nerdesini söyledi radyo mikrofonuna dokuz mevsimin nakaratını söyledi program sonunda pionadan orhan gencebayın dil yarası şarkısını çaldı. mehmet gezegen le konuşuyordu çok tatlıydı bugün inş yine yayınlarlar...

4Kral Tv Haberde İsmail Empty Geri: Kral Tv Haberde İsmail Cuma 9 Tem. 2010 - 12:41

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

İşte o kral haberdi.Benim dediğimdi.Benim albüm hikayem değil.

5Kral Tv Haberde İsmail Empty Geri: Kral Tv Haberde İsmail Cuma 9 Tem. 2010 - 14:48

deniz14

deniz14
Yeni Yk'Cı

tamam bende zaten kral magazini anlattım..
benim albüm hikayemde haftaya ismail olabilir diyorum takip edelim...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-