Seni Cok Seviyorum Ismail :) Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Seni Cok Seviyorum Ismail :) Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Seni Cok Seviyorum Ismail :)

+4
nilgün gürbüz
Lokomotiv Gülsen
seni_dilendim_38
aysenur yurtseven
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Seni Cok Seviyorum Ismail :) Empty Seni Cok Seviyorum Ismail :) Cuma 18 Haz. 2010 - 19:50

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Seni Cok Seviyorum Ismail,Iyiki Varsin
Sen Cok Iyi Birisin,Ismail Herkez Seni Cok Seviyor Ve Masallah Diyorum Allah Nazar Dan Saklasin Büsür Hayranin Var.Bütün Ülke Seni Cok Seviyor Ve Bizde Hep Senin Arkandayiz

Ismail YK

En son aysenur yurtseven tarafından Ptsi 29 Kas. 2010 - 13:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

2Seni Cok Seviyorum Ismail :) Empty Geri: Seni Cok Seviyorum Ismail :) Paz 20 Haz. 2010 - 9:54

seni_dilendim_38

seni_dilendim_38
İyİ YK'Cı

doğru evet hertürlü aga [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://elleri_neyleyim_38@hotmail.com

3Seni Cok Seviyorum Ismail :) Empty Geri: Seni Cok Seviyorum Ismail :) Paz 20 Haz. 2010 - 17:28

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

seni_dilendim_38 demiş ki:doğru evet hertürlü aga [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Dimi ddd

4Seni Cok Seviyorum Ismail :) Empty Geri: Seni Cok Seviyorum Ismail :) Paz 22 Ağus. 2010 - 13:28

Lokomotiv Gülsen

Lokomotiv Gülsen
Gelişmiş YK'Cı

Gülümseme Aynen Doğru
Eet hep İsmail Yknin Arkandayiz
Yani Demek İstediğin Bütün Ülke [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

5Seni Cok Seviyorum Ismail :) Empty Geri: Seni Cok Seviyorum Ismail :) Paz 22 Ağus. 2010 - 13:29

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Lokomotiv Gülsen demiş ki:Gülümseme Aynen Doğru
Eet hep İsmail Yknin Arkandayiz
Yani Demek İstediğin Bütün Ülke [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Aynen
Ay canm K.bakma Ya Düzeltim

6Seni Cok Seviyorum Ismail :) Empty Geri: Seni Cok Seviyorum Ismail :) Çarş. 25 Ağus. 2010 - 18:00

nilgün gürbüz

nilgün gürbüz
Yeni Yk'Cı

gülşene katılıyorummm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

7Seni Cok Seviyorum Ismail :) Empty Geri: Seni Cok Seviyorum Ismail :) C.tesi 2 Ekim 2010 - 12:21

seni_dilendim_38

seni_dilendim_38
İyİ YK'Cı

lol!

http://elleri_neyleyim_38@hotmail.com

8Seni Cok Seviyorum Ismail :) Empty Geri: Seni Cok Seviyorum Ismail :) Paz 3 Ekim 2010 - 12:36

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

9Seni Cok Seviyorum Ismail :) Empty Geri: Seni Cok Seviyorum Ismail :) Ptsi 4 Ekim 2010 - 13:47

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

DAG GIBI YI CILAR ARKASINDA OLDUKCA
YK SEVGISI ÖLMEZ ASLAAAAAAA

ICH LIEBE DICH CANIMMMMM HEMSOM

10Seni Cok Seviyorum Ismail :) Empty Geri: Seni Cok Seviyorum Ismail :) Paz 17 Ekim 2010 - 10:50

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Genau Gülümseme

11Seni Cok Seviyorum Ismail :) Empty Geri: Seni Cok Seviyorum Ismail :) C.tesi 23 Ekim 2010 - 12:26

orkide

orkide
Gelişmiş YK'Cı

Söylediklerine bende katılıyorum.

12Seni Cok Seviyorum Ismail :) Empty Geri: Seni Cok Seviyorum Ismail :) C.tesi 23 Ekim 2010 - 13:02

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Saol canm Doguru Degilmi Masallah Allah Nazardan Saklasin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

13Seni Cok Seviyorum Ismail :) Empty Geri: Seni Cok Seviyorum Ismail :) Ptsi 25 Nis. 2011 - 13:37

suzan

suzan
İyİ YK'Cı

bende size katiliyorum yaaahh zaten butun ulke ismailimi sevmiyecek de kimi sevecek haaah??? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

14Seni Cok Seviyorum Ismail :) Empty Geri: Seni Cok Seviyorum Ismail :) Paz 22 Mayıs 2011 - 13:03

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

yani başka kimi sevcekler tabiki de bütün ülkeler onu dinlicek türksek ykcı olmayalıyız

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]