İsmail YK'dan ''Kudur Baby''e Bomba 4. Klip Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK'dan ''Kudur Baby''e Bomba 4. Klip Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK'dan ''Kudur Baby''e Bomba 4. Klip

+21
arda_yk_1905
GüLşah_YK
HeRşEyİmSiN_yk
IYKCI
RIDVAN-YK58
elifece
musti_61
ebru_yk
mihriban kılıç
eylül evrim
aysenur yurtseven
miremyk
**MELODİ YK**
zeynep1212
zeynosh-yk
gül deste
seyma-f
sanaz.yk
kralgenc
kemo
EBRU AYDIN
25 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1İsmail YK'dan ''Kudur Baby''e Bomba 4. Klip Empty İsmail YK'dan ''Kudur Baby''e Bomba 4. Klip C.tesi 29 Mayıs 2010 - 13:07

EBRU AYDIN

EBRU AYDIN
Administratör

Bilmeyenler İçin Söylüyorum..
Bomba Klip Haziran Ayında Yayımlanmaya Başlıcak
Hayırlı Uğurlu Olsun Arkadaslar...

NOT
: İnternete Sızan ''Kudur Baby'' Kamera Arkası'ndaki Görüntüler Klipte Yer Almayacak..
'''ay kucak kucaga dans ediyolar yaaaaaa''' Gibi Yorumlarla Ne Kadar Destek verdiğiniz Ortada..! Ne olursa Olsun Klibe Destek Verin..

Ayrıca Bu Görüntüleri Sitemizde Kesinlikle Paylaşmıyıcaz...
Gizlice Çekilmiş Bu Kayıtta Videoyu Çeken Kliple Alay Edercesine Gülmüş..
Paylaşılmasına Gerek Yok ..

-

En son Ebru A.K tarafından C.tesi 29 Mayıs 2010 - 14:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi

http://www.ismailyktv.ile.biz

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

aynen,hayirli ve ugurlu olsun....

kralgenc

Yeni Yk'Cı

süper bu yaz herkez kudurcak

sanaz.yk

sanaz.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

haber icin sagol.... cok sevindim...

hayirli ve ugurlu olsun

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

hepimize hayırlı olsun ddd sabırsızlıkla bekliyorumm..

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Teşekkürler.Bu haberin yalan olduğuna çok sevindim.

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

hayirli ugurlu olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ,bu yaz cosucaz insallah
cok tesekkurler

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

süper yaa resmen kopucaz

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bence ay kucak kucağa dans ediyorler denmesi çok saçma sanki özel hayatında dans etmiyormu?

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

super haber icin tesekurller

http://www.ismailyk.com

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

cok tsk ederim ebur
haber icin
hayirli ugurulu olsun Gülümseme

eylül evrim

eylül evrim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya ben bayağıdır takılmıyorum nette olayı anlamadım anlatırsanız sevinirim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

mihriban kılıç

mihriban kılıç
Süper YK'Cı

ya bnde ilk izlediğimde çoooooooooooooooqqqqqq kıskandım bu klibe oy atmam falan dedim ama snr çooooookkkkkk pişman oldm fatih abininde ismailimde ykdaşlarında kalbini kırdığımı düşündüm lütfen affedin beni [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] fatih abiye de birsürü özür msjı yolladım saonuçta ismailm ne yaparsa yapsın bizim onun arkasında olmamız gerekio ama o klipteki kız hakkındaki düşücelerim aynı hiç gzl oynamamış bnce gerçkten de [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Allah'tan ismailim yıkıyo gene ortalığı sprrrr ya çok tatlı çıkmıştı.... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Kimse bana kızmasın.Ama ismail böyle klip çekmek zorunda değil.Kendini böyle kadınlarla küçük düşürüyor.Klibinde kadın oynatabilir.Ama bu kadar dip dibe olmak zorunda değil.İsmail diğer sanatçılardan çok farklı.İsmail çok düzgün,efendi.Bir sanatçı.Böyle basit kadınlarla kendini küçük düşürmese bence daha iyi olur.Bu benim fikrim.

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya niye böyle geriliyosunuz istediği gibi çekeblir

ebru_yk

ebru_yk
Gelişmiş YK'Cı

gül deste demiş ki:Kimse bana kızmasın.Ama ismail böyle klip çekmek zorunda değil.Kendini böyle kadınlarla küçük düşürüyor.Klibinde kadın oynatabilir.Ama bu kadar dip dibe olmak zorunda değil.İsmail diğer sanatçılardan çok farklı.İsmail çok düzgün,efendi.Bir sanatçı.Böyle basit kadınlarla kendini küçük düşürmese bence daha iyi olur.Bu benim fikrim.

bende ayni düsüncedeyim katiliyorum sana...

ve ayrica ben ismailimi desteklemiyorum diye birsey demedim kendi düsüncemi söyledim ve ismailimi de kötülemedim ben kizi kötüledim kiz madem dans ediyor düzgün dans etsin dedim ismaili BEN ASLA ISMAILIMI KÖTÜLEMEM KÖTÜLEMEYEDE IZIN WERMEM ASLA!!!!!!!!!!

EBRU AYDIN

EBRU AYDIN
Administratör

ebru_yk demiş ki:
gül deste demiş ki:Kimse bana kızmasın.Ama ismail böyle klip çekmek zorunda değil.Kendini böyle kadınlarla küçük düşürüyor.Klibinde kadın oynatabilir.Ama bu kadar dip dibe olmak zorunda değil.İsmail diğer sanatçılardan çok farklı.İsmail çok düzgün,efendi.Bir sanatçı.Böyle basit kadınlarla kendini küçük düşürmese bence daha iyi olur.Bu benim fikrim.

ve ayrica ben ismailimi desteklemiyorum diye birsey demedim kendi düsüncemi söyledim ve ismailimi de kötülemedim ben kizi kötüledim kiz madem dans ediyor düzgün dans etsin dedim ismaili BEN ASLA ISMAILIMI KÖTÜLEMEM KÖTÜLEMEYEDE IZIN WERMEM ASLA!!!!!!!!!!

Dans eder etmez onların bileceği iş.. Emin olun efendiliğinden saygısından mahrum kalmayız.. Güven ve destekten sonra kızın dansına takmanız çok çok gereksiz.. Bırakın bu lafları.. Klip için tebrik msjları yollayın Fatih abiye Onlar tebrik edilmeyi hakediyolar... Bu sene İsmail YK Ekibi Kral Tv Ödüllerinden yoksun kaldı, Bizden Yoksun Kalmadığını Göstermemiz Gerek..

ebru_yk

ebru_yk
Gelişmiş YK'Cı

Ebru A.K demiş ki:
ebru_yk demiş ki:

Dans eder etmez onların bileceği iş.. Emin olun efendiliğinden saygısından mahrum kalmayız.. Güven ve destekten sonra kızın dansına takmanız çok çok gereksiz.. Bırakın bu lafları.. Klip için tebrik msjları yollayın Fatih abiye Onlar tebrik edilmeyi hakediyolar... Bu sene İsmail YK Ekibi Kral Tv Ödüllerinden yoksun kaldı, Bizden Yoksun Kalmadığını Göstermemiz Gerek..

Ben Ismailimin HERZAMAN YANINDAYIM VE HERZAMANDA YANINDA OLUCAM...
Biz zaten Kral tv nin ANTI Ödülerine kalmadik ....

Peki tmm yaa Klibi görmedik zaten daha görmedende yorum yapilmaz özür Gülümseme
Ismail Yk Klibi nasil cekerse ceksin Bomba gibi olur zaten...ona birsey demiyorum ben..

BIZ YKCILAR HERZAMAN ISMAILIN YANINDA OLUCAZ MERAK ETME SEN BUNU HAK EDIYOR ZATEN ISMAIL YK ;)
KLIP CIKAR CIKMAZ BOGUN FATIH ABIYI MSJLARA KLIP BOMBA GIBI OLMUS DIYEE::Gülümseme

EBRU AYDIN

EBRU AYDIN
Administratör

İşte Bunu Bekliyodum (;
Saygılar

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya klibin rolünü yapması lazım şarkıda gel gel çikolatam dyo..çok yakın kelimeler mesela...klip sözlerle paralel olmalı az çok...merakla bekliyorum klibi teşekkürler

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

aynen mustiye katılıyorumm

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

benim icin hic fark etmez, Ismail'in her yaptigi sey super zaten
bir an once klip ciksin da, cosalim yaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

elifece

elifece
Yeni Yk'Cı

ne klipmiş arkadaş gösterilsede hep beraber kudursak

ebru_yk

ebru_yk
Gelişmiş YK'Cı

IsmaiiL Yk Kudur BabY viiDeeo Klibini KraL Tv Yee GönderCek mii BiiLen warmii ? ..

BenCee KraaL Tv IsmaiiL Yk nin KLiibini HaketmiiiYor ...

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ebru_yk demiş ki:IsmaiiL Yk Kudur BabY viiDeeo Klibini KraL Tv Yee GönderCek mii BiiLen warmii ? ..

BenCee KraaL Tv IsmaiiL Yk nin KLiibini HaketmiiiYor ...
Kral Tv'ye tabiki göndermeli klibi, aksi takdirde net görüntü alamazsın.

2-3 gün temiz yayınlasın da isterse sonra hiç yayınlamasın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Burdan kaliteli paylaşımlar yapılır; canınızı sıkmayın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Keşke İsmail-YK'yı MTV ya da Powertürk gibi kanallardan izleyebilseydik [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Müslüm Gürses bile MTV'de yayınlandı be [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Her neyse şimdiden HAYIRLI OLSUN TÜM YK AİLESİNE [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.ismailykfanboard.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki