19 Mayıs İsmail YK Lüleburgaz Konseri Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

19 Mayıs İsmail YK Lüleburgaz Konseri Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

19 Mayıs İsmail YK Lüleburgaz Konseri

+2
gül deste
halilyk63
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

119 Mayıs İsmail YK Lüleburgaz Konseri Empty 19 Mayıs İsmail YK Lüleburgaz Konseri Paz 16 Mayıs 2010 - 12:40

halilyk63

halilyk63
BanLı Üye
BanLı Üye

Büyükkarıştıran Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği 4. Gençlik ve Kültür Şenliği dün düzenlenen törenle başladı. Büyükkarıştıran 7 gün sürecek şenlikler boyunca pek çok etkinliğe sahne olacak.
Büyükkarıştıran 4. Gençlik ve Kültür Şenlikleri’nin başlaması dolayısıyla ilk tören dün saat 15.00’te gerçekleştirildi. Törene Lüleburgaz Kaymakamı Lütfullah Gürsoy, Lüleburgaz ilçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce, Büyükkarıştıran Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Özkan Özdoğan, Büyükkarıştıran Belediye Meclis Üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Gençlik Yürüyüşü’nün ardından çelenk konularak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman günün anlam ve önemini belirten konuşmasında şunları söyledi:
“19 Mayıs Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gündür. Ulu önderimiz bu günü gençliğe armağan etmiştir. Büyükkarıştıran Belediyesi olarak bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Gençlik ve Kültür Şenliğimizin 4.’sünü gerçekleştiriyoruz. Bir anlamda bu günü kasabamız gençlerine daha coşkulu bir şekilde yaşatmak istiyoruz. Bundan sonra da bu şenliği Büyükkarıştıran Belediyesi olarak sonsuza dek yaşatacağız.”
Büyükkarıştıran Kız Teknik ve Meslek Lisesi Halk Oyunları ekibinin gösterilerinin ardından Lüleburgaz Kaymakamı Lütfullah Gürsoy Büyükkarıştıran İlköğretim Okulu ve Kız Teknik Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladığı sergi stantlarının açılışını yaptı.
Gürsoy burada yaptığı konuşmada, “Büyükkarıştıran Belediyesi’nin uzun yıllar spora verdiği destekle büyük takdir kazandığını ve böylesine anlamlı bir günde bu etkinliği gerçekleştirdiği için Belediye Başkanı Lütfü Karaman’a çok teşekkür ediyorum. Hayırlısı olsun”
Daha sonra şenliğin açılışına katılanlar hep birlikte öğrencilerin hazırladıkları stantları ziyaret ederek program sona erdi.
Saat 15.30’da çocuklara yönelik tiyatro gösterisi, saat 20.00’de tiyatro gösterisi sahnelendi.
Şenliklerde bugün saat 20.30’da Halı Saha Turnuvası final müsabakaları ve ödül töreni yapılacak.
16 Mayıs Pazar günü etkinlikler saat 11.00’deki Trap Atışları ile başlayacak ve saat 12.00’de Uçurtma Şenliği, saat 14.00’te Pilav İkramı, saat 16.00’da ise Uçan Eller Kukla Gösterisi ile devam edecek.
17 Mayıs Pazartesi günü saat 20.30’da Büyükkarıştıran Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinin gösterileri sunulurken, 18 Mayıs Salı günü saat 19.30’da da Lüleburgaz Müzik Grupları, Suzan, Yeşim Köksal ve Bulgar Sanatçı Mihaela Kostadinova ve Orhan Murad Konserleri gerçekleştirilecek.
Şenliğin son günü olan 19 Mayıs Çarşamba günü sabah 09.00’da okulların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Programı gerçekleştirilecek. Ardından Bulgaristan Topolovgrad Halk Oyunları ve Majol Dans Grubu Gösterileri, Gençlik Koşusu ve Bulgaristan Köprülü Spor ve Büyükkarıştıran Spor Futbol takımları müsabakası yapılacak.
Şenlik, saat 19.30’daki İsmail YK, Pelin Bindal, Rüstem Avcı, ve Sunucu Tülay Tüzün’ün katılacağı halk konseri ile son bulacak.

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Çok teşekkürler.Haber için.Ben bilmiyordum.

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Süper Bi Haber Bu Konsere Kesin Gidiyorum.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Çok Sağol

http://www.ismailyktv.ile.biz

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

cok tsk ederim

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok sağol cnm