Gülşen Mahkemelik Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Gülşen Mahkemelik Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Gülşen Mahkemelik

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Gülşen Mahkemelik Empty Gülşen Mahkemelik C.tesi 15 Mayıs 2010 - 14:12

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Erol Köse'nin, hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açtığı eski sevgilisi şarkıcı Gülşen ilk duruşma için dün Bakırköy Adliyesi'ne geldi. Gülşen, "Erol Köse demolarımı birleştirip benden izinsiz bir şekilde kasetimi piyasaya sürdü. Yerime daha ucuz sanatçılar getirterek işlerimi bozmaya çalıştı. Ancak her şeye rağmen ben ona hakaret etmedim" dedi.
Erol Köse ve yapımcılığını yaptığı şarkıcı Gülşen kısa süreli bir ilişki yaşamışlardı. Ayrılmalarından sonra Gülşen çıktığı bir televizyon programında Erol Köse’nin kendisine zulmettiğini ve işlerinin engellediğini iddia eden açıklamalarda bulundu. Gülşen’in televizyondaki beyanları üzerine Erol Köse, Gülşen hakkında "hakaret" suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu. Tamamlanan soruşturma sonunda Gülşen hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istendi.
Kelebek’te yer alan habere göre, Gülşen, "Çalışmalarımın hepsi engellendiği için ben de doğal olarak tepkimi gösterdim. Hiçbir zaman hakaret içeren bir cümle kullanmadım.” diye ifade verdi. Duruşmada Erol Köse’nin kendisine ait olan beste ve şarkıları izinsiz kullanarak albüm çıkarttığı iddiasında bulunan Gülşen, Erol Köse’yle birçok davaları olduğunu ve aleyhine açılan bütün davaların şimdiye kadar beraatla sonuçlandığını söyleyerek suçlamayı kabul etmediğini belirtti

http://www.ismailyktv.ile.biz

2Gülşen Mahkemelik Empty Geri: Gülşen Mahkemelik Salı 18 Mayıs 2010 - 13:51

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aman iyi olmuş

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Ceza Mahkemelik Oldu