İsmail Yk Hayranları Konserde Dayak Yedi Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail Yk Hayranları Konserde Dayak Yedi Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail Yk Hayranları Konserde Dayak Yedi

+4
Birsen YK
ebru_yk
aysenur yurtseven
betül yurtseven
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Yeni! İsmail Yk Hayranları Konserde Dayak Yedi Cuma 14 Mayıs 2010 - 13:14

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Ünlü Sanatçı İsmail Yk'nın Irak'ın Kuzeyinde Bulunan Erbil Kentindeki Konseri Fiyaskoyla Sonuçlandı. Organizasyon Eksikliği ile Koruma Dehşet Nedeniyle Konseri İzlemeye Gelenleri Çileden Çıkarırken, Sanatçı Konserini Yarıda Keserek Ayrıldı. Konsere Gelen Hayranlar Dayak ile Karşılaşınca Şoke Oldu.

Erbil'ın Gulan caddesi üzerindeki Burusuk Stadında düzenlenen olaylı konserde İsmail YK, yaşanan sıkıntılar nedeniyle sahneye yaklaşık 2 saat geç çıktı. Bu durum hayranların tepkisine neden olunca çözüm olarak İbrahim Tatlıses'in son kaseti çalınarak halk yatıştırılmaya çalışıldı. Sık sık Tatlıses'in Kürtçe söylediği, 'Şemami' şarkısıyla avutulan dinleyiciler daha sonra sahneye gelen şovmen Okan Karacan'ın Kürtçe ve Türkçe gösterisini izledi.

Güvenlik güçleriyle konser alanındakiler arasındaki kavga İsmail YK konserine damgasını vurdu. Yapılan uyarılara rağmen sahne alanının çevresini boşaltamayan koruma ve polisler ile sanatçının hayranları arasındaki kavgada tekme, yumruk ve dipçikler konuştu. Görevlilerin sert tepkisine bazı hayranlar karşılık verince ortaklık karıştı. Bir İsmail YK hayranının kafası yarılırken bir izleyici de bayıldı. Korumaların müdahalesi nedeniyle yaralanan 5 izleyici bölgedeki sağlık görevlileri tarafından tedavi edildi.

Ünlü şarkıcı sevilen hareketli parçalarını seslendirirken, sahnenin önünde önlem alan polisler nedeniyle hayranları İsmail YK'yı görmekte zorluk yaşadı.

İsmail YK'nın 3 şarkı söyledikten sonra koruma ordusuyla sahneden ayrılması hayranlarının tepkisine nede oldu. 32 dolarlık bilet ücretini geri isteyen izleyiciler konseri rezalet olarak nitelendirdi.
Konsere Kerkük'ten gelen Muhammed Civat, dipçik darbesiyle başının yarıldığını belirtti. Civat, "Buraya konser izlemeye mi geldik, yoksa dayak yemeye mi? Bu nasıl bir organizasyon. Başıma dipçik darbesi geldi. Zaten sonrasını hatırlamıyorum. Bayılmışım." dedi.

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama allahim ya paylastin icin cok tsk ederim

ebru_yk

ebru_yk
Gelişmiş YK'Cı

yazik yaa zaten az önce atv haberdede gösterdiler cook üzüldüm walla:(

Birsen YK

Birsen YK
Gelişmiş YK'Cı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende gördüm cok üzüldüm aglama :'(

5Yeni! Geri: İsmail Yk Hayranları Konserde Dayak Yedi C.tesi 15 Mayıs 2010 - 10:07

nilgün gürbüz

nilgün gürbüz
Yeni Yk'Cı

ben bugün seyrettim bende gördüm ismailde röpörtajda üzgün oldugunu söyledi..ya onuda çok zorda bıraktı korumalar yaa .. konseri yarıda keserek çok iyi yaptı bence de ve ismail herşeyin iyisini bilir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende üzüldüm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] korumaların yaptıgı rezaletti.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

En son nilgün gürbüz tarafından C.tesi 15 Mayıs 2010 - 11:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

6Yeni! Geri: İsmail Yk Hayranları Konserde Dayak Yedi C.tesi 15 Mayıs 2010 - 10:19

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Bunda ismailin suçu yokki.Böyle birşey olmasını ismailde istemezdi.

7Yeni! Geri: İsmail Yk Hayranları Konserde Dayak Yedi C.tesi 15 Mayıs 2010 - 11:05

nilgün gürbüz

nilgün gürbüz
Yeni Yk'Cı

sana katılıyorum ismailin hiçbir suçu yok hepimiz biliyoruz.. suçlu olan korumalardı .. bu gün yabancı kanalda uzun uzun yayınladılar hayranları korumalar yüzünden ismaili göremedi ismailde hiçbir hayanını göremedi ..vuran korumalara çok sinirlendi sonunda dayanamadı zaten elindekini öyle sinirli çıkartıp sahneyi terkettiki ..
gül deste demiş ki:Bunda ismailin suçu yokki.Böyle birşey olmasını ismailde istemezdi.

8Yeni! Geri: İsmail Yk Hayranları Konserde Dayak Yedi C.tesi 15 Mayıs 2010 - 11:35

w-eysell

w-eysell
Yeni Yk'Cı

evet facebookta izledim konseri ve o kargaşayı ne diyelim... İsmail YK ÇILGIN'lığı Gülümseme

Kargaşa - Adrenalin
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Uploaded with ImageShack.us

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet bende izledim
ismail yknın hiçbiir suçu yokkkkk

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-