İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da

+3
halilyk63
aysenur yurtseven
Beray_İsmail_YK
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Empty İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Salı 11 Mayıs 2010 - 14:40

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

5 Haziran 2010 Cumartesi
Saat - 21:00'Da
12 Haziran Stadyumun'Da Amasya Halkına Konser Verecektir

http://www.ismailyktv.ile.biz

2İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Empty Geri: İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Salı 11 Mayıs 2010 - 15:21

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

haber icin tsk

3İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Empty Geri: İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Salı 11 Mayıs 2010 - 15:33

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Rica Ederim Ayşenur..Gülümseme

http://www.ismailyktv.ile.biz

4İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Empty Geri: İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Salı 11 Mayıs 2010 - 17:35

halilyk63

halilyk63
BanLı Üye
BanLı Üye

Açıklamalı Detay...
Genç yaşlı herkesin sevdiği, dinlediği Popüler müziğin sevilen ismi İsmail YK 5 Haziran 2010 cumartesi günü saat 21:00de 12 Haziran stadyumunda Amasya halkına konser verecek.

YK vereceği konserle Amasyalı İsmail YK severleri coşturacak. Konsere gitmek isteyen İsmail YK severler, biletlerini sadece 10 tl karşılığında bilet satış noktalarından temin edebilecekler.

Bilet satış noktaları: Afili erkek kuaförü Amasya, Amasya belediyesi yürüyüş yolu, Suluova şeker fabrikası karşısı Fevzi alkan, başar manav yanı Özgür erkek kuaförü Yüzevler….

Bilet ücreti sadece 10 tl.

İsmail YK severler şimdiden Konser heyecanını yaşamaya başladı

5İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Empty Geri: İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Çarş. 12 Mayıs 2010 - 8:44

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

vaaayy Amasya benim memleketim gidenler benim içinde eğlensin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

6İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Empty Geri: İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Çarş. 12 Mayıs 2010 - 10:23

sanaz.yk

sanaz.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

benim içinde eğlenin.............

7İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Empty Geri: İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Çarş. 12 Mayıs 2010 - 12:13

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Teşekkürler.Gidecek olanlara iyi eğlenceler.

8İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Empty Geri: İsmail YK 5 Haziran'Da Amasya'Da Çarş. 12 Mayıs 2010 - 15:43

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ne güzell
keşke bende gidebilsemmm

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-