24 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

24 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

24 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA

+4
Beray_İsmail_YK
halilyk63
gül deste
ruya798.1
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

124 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Empty 24 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Ptsi 19 Nis. 2010 - 11:00

ruya798.1

ruya798.1
Yeni Yk'Cı

İSMAİL YK 24 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 20:30'DA SAKARYA SERDİVAN'A GELECEK ASEMİN AÇILIŞINA SAKIN KAÇIRMAYIN

224 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Empty Geri: 24 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Ptsi 19 Nis. 2010 - 12:16

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Haber için teşekkürler.

324 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Empty Geri: 24 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Ptsi 19 Nis. 2010 - 12:35

halilyk63

halilyk63
BanLı Üye
BanLı Üye

bİLGİLER BURDA ARKADAŞLAR...

İsmail YK ve yerel sanatçılar 24 Nisan cumartesi günü konser verecek

Türkiye'nin 3. büyük Adapazarı Serdivan Mobilyacılar Çarşısı (ASEM) 24 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek görkemli bir törenle açılacak. ASEM Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Öztürk, "Bölgemizin en büyük mobilyacılar çarşısı 199 mağaza ve imalathaneyle açılıyor" dedi.

Serdivan'da 1995 yılında Sakaryalı girişimciler tarafından yapımına başlayan ASEM, 24 Nisan Cumartesi günü düzenlenen açılış töreni ile resmi açılışını gerçekleştirecek. ASEM Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Öztürk yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Reisoğlu Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında tüm Sakaryalıları açılış törenine davet etti.
Öztürk, Sakarya'nın mobilya sektöründe bölgesinin imalat ve satış yeri olma özelliği kazandığını söyledi. Öztürk, basın toplantısında, ASEM'in 15 yıl önce Sakaryalı girişimciler tarafından imalatçıları ve mağazaları bir arada toplayan proje olarak kurulduğunu belirtti.
Kredi kullanmadan
Öztürk, ASEM'in Türkiye'nin 3. büyük mobilyacılar çarşısı olduğunu belirterek, "1995 yılında Sakaryalı girişimciler tarafından Serdivan'da imalatçıları ve mağazaları bir arada toplayan bir proje olarak ASEM kurulmuştur. Çarşıyı esnaf kendi öz sermayesi ile kredi kullanmadan kurdu. 67 bin metrekarelik alanıyla bölgenin en büyük mobilyacılar çarşısı olan ASEM'de 199 işyeri 74 bin metrekarelik kapalı alanı ve 37 bin metrekarelik açık alanda faaliyet göstermektedir" dedi.
Üretim ve satış
Öztürk, ASEM'de faaliyet gösteren mağaza ve imalathanelerde üretim ve satışı yapılan üren çeşitlerinin ise şunlar olduğunu söyledi: "Yatak odası, Yemek odası, koltuk takımları, çekyat, oturma grubu, ahşap oturma grupları, ev aksesuarları, döşemelik kumaş, çelik kapı, her türlü hazır kapı, ev dekorasyonu, mutfak dolabı, mutfak oturma grupları, laminat parke, baza, yatak, her çeşit mobilya aksesuarları, genç ve bebek odaları, bahçe ve ofis mobilyaları, her türlü mobilya toptan perakende imalat ve satışı, mobilya imalatı için gerekli olan tüm malzemeler, ileri teknoloji olan mebran kaplama üretimi, ahşap oymacılığı, mobilya boyacılığı, laminant mobilya üretimi, mobilya döşeme atölyeleri, nalburiye, sunta ve ağaç satışı, sandalyeciler, sehpacılar, ahşap koltuk iskeleti imalatı, ahşap pepel üretimi, her türlü dekoratif cam üretimi ve özel mobilya imalatı yapılmaktadır."

Dünyaya dört bir yanına mobilya

■ ASEM Başkanı Veysel Öztürk, Sakarya mobilya sektörünün, Kosova, Makedonya, Yunanistan, İran, Suriye, Irak, Ürdün, İsrail, Gürcistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Rusya ve Kıbrıs'a ürün gönderdiğini ifade etti.
■ Ötürk, Sakarya'nın kalite, el emeği ve üretim açısından Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezleri arasında yer aldığını kaydetti. ASEM'in açışında İsmail YK'nın ve yerel sanatçıların konser vereceğini belirten Öztürk, tüm Sakaryalıları açılışa davet etti.

424 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Empty Geri: 24 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Ptsi 19 Nis. 2010 - 15:39

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Eğer Baba'Mı İkna Edebilirsem Gitme Şansım Çok Yüksek.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bekle İsmaiL Gelicem Gülümsemeddd

http://www.ismailyktv.ile.biz

524 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Empty Geri: 24 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Çarş. 21 Nis. 2010 - 14:10

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

oLmaz böLe biŞi yhaa off off sakaryada yaşamama rahmen qidemiyorum yhaa nası bi şans böLe... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

hber için tşkler

http://www.ismailykfanboard.net

624 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Empty Geri: 24 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Cuma 23 Nis. 2010 - 20:32

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ne güzel Gidenleri iyi eglenciler ve bol bol resim cekin

724 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Empty Geri: 24 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Paz 25 Nis. 2010 - 8:32

white_rose

white_rose
Yeni Yk'Cı

Arkadaslar ismaille aramda 5-10dklik mesafe oldugu halde gidemedim malesef.ismailimin sesi benm odama kadar geliyodu üstelik [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

824 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Empty Geri: 24 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Salı 27 Nis. 2010 - 8:20

mlk

mlk
Yeni Yk'Cı

süperdi konser....

924 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Empty Geri: 24 NİSAN CUMARTESİ SAKARYA'DA Salı 27 Nis. 2010 - 12:39

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

İsmailin kadın dansçılarıda çıktımı? Merak ettim.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]