Kral Tv Top 20 Listesinden İsmaili Atmışlar. Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Kral Tv Top 20 Listesinden İsmaili Atmışlar. Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kral Tv Top 20 Listesinden İsmaili Atmışlar.

+2
miremyk
gül deste
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Sizde farkına vardınızmı? İsmailin neden klibini daha bir numaraya çıkmadan listeden atmışlar.İnanamıyorum.İsmailin şarkısı nasıl bir numaraya çıkamaz? İlk defa böyle bir şey oluyor.Daha önceki bütün klipleri bir numaraya çıktı.Sonra listeden çıktı.Bu sefer ne oldu? Anlıyamıyorum.İsmail nazara geldi galiba.

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ben bu hafta gordum ya ismail 16 numara deyilmiydi

http://www.ismailyk.com

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

bende görmedim bakdim 1-20 kadar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden atilar ya okadar güzel sarki

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bende çok sinirlendim çok tanınmadık duyulmadık şarkılar yükseliyor..ama neye göre yükseliyo bu hafta bir numaraya atiye teomanı koymuşlar....2 numarada bi türlü medeni insanları çıkartamıyorlar...tam 1aydır listede sabit ama çıkarmıyolar...sinir oldum kral tv top 20 listesine...bunu düzenleyenlere..İsmail e büyük haksızlık yapıyolar...neden klibinide vermiyolar farkındaysanız...bazı klipleri günde 4 defa rastladığım olurken bizmim klip sadece 2 buçuk hafta gösterildi...

deniz14

deniz14
Yeni Yk'Cı

evet bende farkettim o kadar az yayınlandıki
her hafta takip ettim listeyi ama hiç yükselmeyip
geriledi böyle bir şarkı nasıl olurda 1 numara olmaz hala anlamıyorum...

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

bende bugun gordum listeden cikardiklarini
cok sasirdim gercekten , bide bugun saatlerce televizyonun onunde oturdum klibi yayinlarlar diye, ama yayinlamadilar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
cok buyuk haksizlik gercekten.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]