Fenerbahçe'Nin Borcu Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Fenerbahçe'Nin Borcu Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Fenerbahçe'Nin Borcu

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Fenerbahçe'Nin Borcu Empty Fenerbahçe'Nin Borcu C.tesi 17 Nis. 2010 - 14:47

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katıldığı, Yüksel Günay başkanlığında gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu olağan toplantısında kulübün borcu açıklandı, çeşitli fikirler ortaya sürüldü
Denetleme Kurulu, ilk 3 aylık hesapların incelenmesi sonucunda sarı-lacivertli kulübün 2015 yılına kadar ödemesi gereken tahakkuku yapılmış 179 milyon 907 bin 379 lira borcunun bulunduğunu açıkladı.

Özbek - Müftüoğlu Gerginliği
Bundan iki önceki toplantıda yaptığı konuşmada, kulübün eğitim kurumları oluşturma hedefinden vazgeçmesi gerektiğini savunan Köksal Özbek, bu görüşleri nedeniyle kendisine yönelik eleştirilerde bulunan üye Suat Müftüoğlu'na tepki gösterdi.

Söz alan Müftüoğlu, bugüne kadar hiçbir arkadaşına hakaret etmediğini ve küstahlık yapmadığını ifade ederek, ''Galatasaray Kulübü lisesini açıyor, üniversitesini açıyor söz yok. Fenerbahçe Kulübü şu ilkokulu, liseyi yapıyor alkışlıyoruz, ama bir kolej, bir üniversite yapmaya yeltendiği zaman buna karşı çıkıyoruz. Siz buna karşı mısınız? Karşı olabilir misiniz? Buna karşıysanız ben de size karşıyım. Her zaman eğitimin yanındayım'' diye konuştu.

Ali koç'un Görüşleri
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı ve Fenerbahçe Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Özbek'in konuşmasının ardından kürsüye çıkarak, eğitim kurumları faaliyetleri konusunda konuşma yaptı.

Kulüp eski yöneticisi Köksal Özbek'in eğitim faaliyetleriyle ilgili görüşlerine saygı duyduklarını belirten Koç, ''Ancak yönetim kurulu olarak bu görüşlere katılmıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ülkemizin eğitim sektörüne yatırım yapmasından daha doğal bir şey olmadığını düşünüyoruz'' dedi.

Notlar
-Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, bir üyenin kendilerine verdiği dilekçede, zaman zaman sakal bırakan futbolcuların yakışmadığını, buna engel olunması gerektiğini ifade ederken, Günay bu konuya karışılamayacağını, dünyada artık bunun bir moda olduğunu kaydetti.

-Divan kurulu üyesi Eli Niyego ise Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı oyuncuları için ifade edilen ''Sarı Melekler'' sözünü, kendisinin ''Sarı Lacivert Melekler'' olarak kullandığını belirtip sitem etti.

-Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ABD'de Boston'da düzenlenen kürek yarışlarında 5. olan 8 tek kürek takımı sporcularını tek tek tebrik etti. Sporculara başarı plaketi verildi.

-Bir üye yaptığı konuşmada Galatasaray Kulübü'nün Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde açtığı müzeyi hatırlatarak, Fenerbahçe Kulübü'nün de bu bölgede içinde Fenerium, müze ve cafe bulunan bir yer açması önerisinde bulunarak, ''Fenerliler gurur duyar ve Galatasaraylıların yanında ezilmeyiz'' dedi.
-Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri ve Faruk Ilgaz Tesisleri'nin sezonluk havuz giriş ücretleri onaylandı. Dereağzı tesislerine zam yapılmazken, Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki havuza giriş ücretine yüzde 6 oranında zam uygulandı.

http://www.ismailyktv.ile.biz

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-