Budakın İlk İdmanına Çıktı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Budakın İlk İdmanına Çıktı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Budakın İlk İdmanına Çıktı

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Budakın İlk İdmanına Çıktı Empty Budakın İlk İdmanına Çıktı Perş. 15 Nis. 2010 - 17:09

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında cezası nedeniyle Ankara'da yapacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürürken, yeni teknik direktör Mehmet Budakın, takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı

Güvenç Kurtar'ın istifasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Budakın, takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Sezon başında Ziya Doğan döneminde sportif direktörlük yaptığı hatırlatan Budakın, "Bu hocanın gitmesinden sonra görevime devam demiştim. Diyarbakırspor'da şanssız ve olumsuz günler yaşanıyordu. Kaleci Gökhan ile futbolcularımızdan Erdinç Yavuz'un Teknik Direktör Güvenç Kurtar tarafından kadro dışı bırakılmalarına karşı çıktım. Çünkü takım için çok büyük eksik olacaklardı. Ben de görevimden istifa etmiştim. Güvenç Kurtar görevinden istifa edince görev bana verildi. Ben de takımımla birlikte idmanlara başladım. Takım içerisinde birlikteliği yeniden sağlayacağım. Olumsuzlukları bertaraf edeceğiz. Tazemeta, Gökhan ve Erdinç idmanlara başladı. Tüm futbolcularımızın moralleri de düzelmeye başladı. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Kayserispor maçının idmanlarını yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Maç saatine kadar futbolcularımı moral ve motivasyon yönünden hazır vaziyete getireceğime inanıyorum. Bizim için ligde kalan tüm maçlarımız artık finaldir" dedi.

http://www.ismailyktv.ile.biz

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-