Kanal D de Magazin D proğramanında İsmail Röportajı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Kanal D de Magazin D proğramanında İsmail Röportajı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kanal D de Magazin D proğramanında İsmail Röportajı

+10
benim adım aşk
HİLAL_YK52
İsMaİl Yk MiChAeL JaCkSoN
ceren yk
merym
sanaz.yk
[- Melankolik -]
zeynosh-yk
miremyk
gül deste
14 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Kanal D de Magazin D proğramanında İsmail Röportajı Empty Kanal D'De İsmail YK Röportajı.. C.tesi 10 Nis. 2010 - 13:00

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

İsmailin röportajını gösterdiler.Biriyle beraber olduğunu ama ona zaman ayıramadığı için müziği bırakmasını istediği için ayrıldığını söyledi.Demekki ayaklı gazetenin haberi doğruymuş.İsmail kendi ağzıyla söyledi.

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bu reportaji nerde izledin cnm

http://www.ismailyk.com

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

evet bende izledim ,aynen oyle soyledi
bide herzamanki gibi cok tatliydi ya

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Müziği bırakmasını istemesi yanlış tabi ddd nasıl bıraksın onun mesleği sonuçta..Böyle kişilerle ilşkiler yaşaya yaşaya iso evde kalcak benden söylemesi ddd

http://www.melankolikdamlalar.tk

sanaz.yk

sanaz.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

bende izledim...

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] demis ki:[/b]
Müziği bırakmasını istemesi yanlış tabi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nasıl bıraksın onun mesleği sonuçta..Böyle kişilerle ilşkiler yaşaya yaşaya iso evde kalcak benden söylemesi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bncede........... ama iyi ki evde kalcak....

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

eVt bnde izledim doqrumuş ayaklı gazetenin çıkardıgı haberr ..

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

iyi olmuşş
iyiki ayrılmışşş

Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

cok tsk ederim haber icin

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

bende izledim zaten star magazinlede bi röportajı vardı orda da aynı şeyi söyledi

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Bence ismailin böyle kişilerle ilişki yaşaması değil.Artık doğru,düzgün,namuslu,temiz bir kız bulup evlenmesi lazım.Çünkü artık yaşı geçiyor.Evlenmek,mutlu olmak onunda hakkı.

benim adım aşk

benim adım aşk
Yeni Yk'Cı

ben izleyemedim ya rica etsem video yu paylaşırmısınız

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ARKADASLAR BANA BU REPORTAJI BIRI SITEYE KOYARMI BEN IZLEYEMEDIM
NE POLUR YOU TUBEDE DE YOK YA NE OLUR

http://www.ismailyk.com

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

[- Melankolik -] demiş ki:Müziği bırakmasını istemesi yanlış tabi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nasıl bıraksın onun mesleği sonuçta..Böyle kişilerle ilşkiler yaşaya yaşaya iso evde kalcak benden söylemesi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

En İyisi Hiç Evlemmesin Bence İyi Böyle Zaten Doğru Dürüst Bi İnsanda Çıkmıyor pek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

olumune ykci

olumune ykci
Gelişmiş YK'Cı

benim adım aşk demiş ki:ben izleyemedim ya rica etsem video yu paylaşırmısınız

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

SoundTracK demiş ki:
[- Melankolik -] demiş ki:Müziği bırakmasını istemesi yanlış tabi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nasıl bıraksın onun mesleği sonuçta..Böyle kişilerle ilşkiler yaşaya yaşaya iso evde kalcak benden söylemesi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

En İyisi Hiç Evlemmesin Bence İyi Böyle Zaten Doğru Dürüst Bi İnsanda Çıkmıyor pek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Niye ya evlensin oda baba olsun ddd hem istediği bişey evlilik,baba olmak vs ddd Eşine kuru fasulye yapcak haha ddd

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

[- Melankolik -] demiş ki:
SoundTracK demiş ki:

Niye ya evlensin oda baba olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hem istediği bişey evlilik,baba olmak vs [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Eşine kuru fasulye yapcak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ewet Ama Baksana Sevgilisi Rest Çekiyor İşini Bırak Diye O Kişi İle Evlenilirmi

Ya İsmail Nasıl Para Kazanıp Eve BakıcaK haha ddd

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Zaten evlendikten sonra müzikle pek ilgilenemicek kendiside söylemişti ddd
Eşi söylese belki böyle olmazdı sevgili olunca farklı oluyor olabilir ddd
Para konusuna gelince isonun zaten parası var daha ne olsun haha ddd
Geçinip giderler..Ama müzik bırakılmaz bence ya ddd Bukadar önplanda olmasada müziği icra etmeye devam etmeli ddd

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

[- Melankolik -] demiş ki:Zaten evlendikten sonra müzikle pek ilgilenemicek kendiside söylemişti [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Eşi söylese belki böyle olmazdı sevgili olunca farklı oluyor olabilir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Para konusuna gelince isonun zaten parası var daha ne olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Geçinip giderler..Ama müzik bırakılmaz bence ya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bukadar önplanda olmasada müziği icra etmeye devam etmeli [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Aynen Katılıyorum Sana Müzik Bırakılırmı Ya ddd

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

İsmail böyle iyi ya ddd (:

http://www.ismailyktv.ile.biz

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

İsmail böyle iyi olurmu? Bir ömür boyunca bekarmı kalacak? Evlenmek baba olmak onunda hakkı.Bir ömrü yalnızmı geçirecek? İsmaile yazık değilmi? Zaten otuz yaşını geçti.Daha ne kadar böyle duracak.Lütfen biraz mantıklı düşünün.İsmaili müziğiyle işiyle herşeyiyle sevecek bir kızda muhakkak vardır.Eninde sonunda bu kızı bulacak.Ben inanıyorum.

natlus

natlus
Yeni Yk'Cı

bende izledim ismailim çok tatlıydı

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ESRA YK demiş ki:
İsmail böyle iyi ya ddd (:
işine mi gelyo böylesi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
gül deste demiş ki:İsmail böyle iyi olurmu? Bir ömür boyunca bekarmı kalacak? Evlenmek baba olmak onunda hakkı.Bir ömrü yalnızmı geçirecek? İsmaile yazık değilmi? Zaten otuz yaşını geçti.Daha ne kadar böyle duracak.Lütfen biraz mantıklı düşünün.İsmaili müziğiyle işiyle herşeyiyle sevecek bir kızda muhakkak vardır.Eninde sonunda bu kızı bulacak.Ben inanıyorum.
tabikide evlencek (; ama bu gidişle evde kalcak galba [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-