İsmailin röportajını gösterdiler.Biriyle beraber olduğunu ama ona zaman ayıramadığı için müziği bırakmasını istediği için ayrıldığını söyledi.Demekki ayaklı gazetenin haberi doğruymuş.İsmail kendi ağzıyla söyledi.
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
[- Melankolik -] demiş ki:Müziği bırakmasını istemesi yanlış tabi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nasıl bıraksın onun mesleği sonuçta..Böyle kişilerle ilşkiler yaşaya yaşaya iso evde kalcak benden söylemesi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
benim adım aşk demiş ki:ben izleyemedim ya rica etsem video yu paylaşırmısınız
Niye ya evlensin oda baba olsun hem istediği bişey evlilik,baba olmak vs Eşine kuru fasulye yapcakSoundTracK demiş ki:[- Melankolik -] demiş ki:Müziği bırakmasını istemesi yanlış tabi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nasıl bıraksın onun mesleği sonuçta..Böyle kişilerle ilşkiler yaşaya yaşaya iso evde kalcak benden söylemesi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En İyisi Hiç Evlemmesin Bence İyi Böyle Zaten Doğru Dürüst Bi İnsanda Çıkmıyor pek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[- Melankolik -] demiş ki:Niye ya evlensin oda baba olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hem istediği bişey evlilik,baba olmak vs [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Eşine kuru fasulye yapcak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]SoundTracK demiş ki:[- Melankolik -] demiş ki:Müziği bırakmasını istemesi yanlış tabi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nasıl bıraksın onun mesleği sonuçta..Böyle kişilerle ilşkiler yaşaya yaşaya iso evde kalcak benden söylemesi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En İyisi Hiç Evlemmesin Bence İyi Böyle Zaten Doğru Dürüst Bi İnsanda Çıkmıyor pek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[- Melankolik -] demiş ki:Zaten evlendikten sonra müzikle pek ilgilenemicek kendiside söylemişti [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Eşi söylese belki böyle olmazdı sevgili olunca farklı oluyor olabilir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Para konusuna gelince isonun zaten parası var daha ne olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Geçinip giderler..Ama müzik bırakılmaz bence ya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bukadar önplanda olmasada müziği icra etmeye devam etmeli [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
işine mi gelyo böylesi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ESRA YK demiş ki:İsmail böyle iyi ya (:
tabikide evlencek (; ama bu gidişle evde kalcak galba [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gül deste demiş ki:İsmail böyle iyi olurmu? Bir ömür boyunca bekarmı kalacak? Evlenmek baba olmak onunda hakkı.Bir ömrü yalnızmı geçirecek? İsmaile yazık değilmi? Zaten otuz yaşını geçti.Daha ne kadar böyle duracak.Lütfen biraz mantıklı düşünün.İsmaili müziğiyle işiyle herşeyiyle sevecek bir kızda muhakkak vardır.Eninde sonunda bu kızı bulacak.Ben inanıyorum.
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK Haberleri » # Sizden Gelen Haberler » Kanal D de Magazin D proğramanında İsmail Röportajı
Similar topics