Önemli Bir Adım Attık Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Önemli Bir Adım Attık Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Önemli Bir Adım Attık

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Önemli Bir Adım Attık Empty Önemli Bir Adım Attık Ptsi 5 Nis. 2010 - 16:24

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Beko Basketbol Ligi'nde kendi evinde Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni farklı mağlup eden Pınar Karşıyaka'da basketbol şube sorumlusu Ünal Tuncer, play-off için önemli bir adım attıklarını belirtti

Tuncer, yaptığı açıklamada, dün konuk ettikleri Antalya Büyükşehir Belediyesi karşısında, taraftarlarının da desteğiyle güzel bir oyun ortaya koyduklarını, iyi basketbolun karşılığında galibiyet aldıklarını söyledi.

Play-off için çok önemli bir adım attıklarını ifade eden Tuncer, ''Ligde kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlayıp, normal sezonu üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Önümüzde zorlu Mersin deplasmanı var. Ancak takımımıza güveniyoruz. Her geçen gün takımdaki arkadaşlık, dostluk artıyor. Herkes elinden geleni yapıyor'' diye konuştu.

Ligde üst üste 3. galibiyetini alarak, 40 puana ulaşan Pınar Karşıyaka, TOFAŞ'ı 96-71, Darüşşafaka Cooper Tires'ı 92-81 yendikten sonra dün de Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 78-49 mağlup etti.

17 sayı atan Wesson'un en skorer isim olduğu Pınar Karşıyaka'da 18 yaşındaki Alper Yüce bu sezon ilk kez forma şansı buldu. 2 dakika 11 saniye sahada kalan oyuncu, maçı 1 top çalma ve 1 ribaunt istatistikleri ile tamamladı.

Gelecek hafta deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile mücadele edecek yeşil-kırmızılı takım daha sonra sırasıyla Türk Telekom, Beşiktaş Cola Turka (D) ve Aliağa Petkim ile karşılaşacak.

http://www.ismailyktv.ile.biz

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-