Sporcularımı Tanıyamadım Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Sporcularımı Tanıyamadım Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sporcularımı Tanıyamadım

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Sporcularımı Tanıyamadım Empty Sporcularımı Tanıyamadım Ptsi 5 Nis. 2010 - 16:18

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'e deplasmanda 20 sayı farkla 86-66 yenilen Türk Telekom'da, antrenör Merih Çakıroğlu, ''İstanbul deplasmanında farklı yenilen sporcularımı tanıyamadım'' dedi

Çakıroğlu, Fenerbahçe Ülker'e yenilmelerine rağmen ligi hala ilk dört takım arasında bitirme konusunda çok büyük şansa sahip olduklarını belirterek, ''ULEB Kupası'na direkt katılmalıyız. İstanbul deplasmanında farklı yenilen sporcularımı sahada tanıyamadım. Çok kötü oynadık. Fakat hala ligdeki her şey bizden yana. Kalan dört maçı kazandığımız halinde ilk 4'ü yakalar, Beşiktaş ile play-off'daki eşleşmede saha avantajına sahip oluruz. Bu yüzden Galatasaray ve Pınar Karşıyaka maçları, bizim açımızdan büyük önem taşıyor. Oyuncularımın kalan maçlarda çok daha iyi motive olacaklarına inanıyorum'' diye konuştu.

Öte yandan Türk Telekom'da, kulüp doktoru özgür Bülbül ve fizyoterapist Serkan Usku, takım kaptanları Tutku Açık ve Hüseyin Beşok'un, Galatasaray maçında forma giyebileceklerini bildirdiler.

http://www.ismailyktv.ile.biz

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-