Ismail YK- Haydi Bastir Albüm Satisi!!!!!! - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ismail YK- Haydi Bastir Albüm Satisi!!!!!! - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ismail YK- Haydi Bastir Albüm Satisi!!!!!!

+16
uslanmaz90
musti_61
HİLAL_YK52
aynur silver
recoba
zeynep1212
kemo
yk mor
IsmaiL
sanaz.yk
Orontez-Antakya
miremyk
HANIM SU YK
syk
gül deste
dokuzmevsim09
20 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

uslanmaz90

uslanmaz90
Yeni Yk'Cı

arkadaşlar facebook şarkısı insanlara çok sempatik gelmedi şarkı gündem yaptı ama çok sevildiği için değil.. albüm satışıda bundan dolayı yüksek değil kendi gözlemlerim sonucu söylüyorum bunu malesef...

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

sadece çılgın şarkısı için mi bence yanlış düşünüyosun albümde birsürü şarkı var ve hepsi birbirinden güzel Allah belanı versin şarkısınıda çoğu insan sevmemişti ama albüm patlama yapmıştı

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

bende aldım 15 tl ye yaa arkdaşlar fiyatı ne fark eder imkanı olanlar almayanlar wrsa alsın ismailimize destek olalım

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

kemoyla musti_21 e aynen katılırum gecen arkadaş müzik markete sordu ismail yk albüm satışları nasıl gidior  die adam  gecen haftanın en cok satan albümüydü bizde dedi bizim burda ilk cıktığı günler hiçbiyerde bulamadım yok sattı  nasıl böle anlamıorum bende bişey  anlam veremdim nys müyapta görücez umarım bizim düşündmüz gibidir

orginal_yk

orginal_yk
Yeni Yk'Cı

Bence Facebook başarılı bir şarkı değildi. Şuana kadarki çıkış şarkılarından en kötüsüydü. Şappur Şuppur, BombaBomba.com, Bas Gaza hepsi de çok sevildi ama Facebook onlar kadar iyi değildi.
Haydi Bastır çok iyiydi. Ama Facebook o şarkının önüne geçti. Haydi Bastır'ın tanıtımı yeteri kadar yapılamadı. Zaten en büyük sorunu o bence İsmail YK'nın. Birçok müzik kanalında İsmail YK hiç yayınlanmıyor. Büyük müzik kanallarından sadece Kral TV ve NR1 yayınlıyor İsmail YK kliplerini. Birçok radyoda da aynı durum geçerli.

Daha önceki albümlerde Nerdesin, Son Defa, Git Hadi Git gibi slowlar patlamıştı. Ama bu albümde yanlış bir tercih yapıldı. Ayrılmam veya Dokuz Mevsim kliplense durum daha farklı olurdu.

Bundan sonra bol kliple albüm promosyonu arttırılmalı. Satışların artması için daha geç değil...

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya ewt çok azzzz

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-