''Boşanınca Beni Göremiceksiniz ..'' Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

''Boşanınca Beni Göremiceksiniz ..'' Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

''Boşanınca Beni Göremiceksiniz ..''

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1''Boşanınca Beni Göremiceksiniz ..'' Empty ''Boşanınca Beni Göremiceksiniz ..'' C.tesi 20 Mart 2010 - 13:58

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Tuğba Erbil boşanma tazminatı olarak Mehmet Ali Erbil'den Astoria ve Yeniköy'de birer ev, Bodrum'da yazlık ve 15 milyon istediği iddialarını bir kez daha yalanladı.

* Tuğba Erbil, önceki
gün kız kardeşi ile İstinye Park’taydı. 8 bin TL’ye kiraladığı villa için alışverişe çıkan Erbil, Darty’den aldığı plazma TV ve beyaz eşyalar için 25 bin TL ödedi. Ardından da Zara Home’a girerek nevresim takımından havluya, evin tekstil ihtiyaçlarını karşıladı.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Alışveriş merkezinden ayrılırken haberciler tarafından soru yağmuruna tutulan Erbil, rekor tazminat talebi iddialarına da açıklık getirdi:

Böyle tazminat nerede görülmüş

* “Mehmet Ali ile evlerimizi ayırdık, buraya yeni evime alışveriş yapmam gerektiği için geldim. Artık basında yer almak istemiyorum. Beni unutun, yok sayın. Zaten boşandıktan sonra bir daha göremeyeceksiniz. Son kez söylüyorum; Mehmet Ali’den hiçbir şey talep etmedim. Çıkan haberlerin hepsi yanlış. Sözde 15
milyon talep etmişim, böyle komik bir şey olamaz. Bu zamana kadar böyle tazminat nerede görülmüş?”

http://www.melankolikdamlalar.tk

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Sev Beni
» Beni Bul
» Pinhani - Beni Al