Günlerden 18 Kasım 2009 Çarşamba ...
Saat 21.30 Civarı...
Yer: Bak Şu Duvara Program Studyosu Kamera Arkası [Kulis]
Hafızamdan Silinmeyecek Anılarımdan Bir Tanesi...
İsmail YK ile Aramızda Gecen Ufak Bi Olay
Arkadaslar, İsmail YK Sevgililerinden Hep Ayrıldıktan Sonra Bahsettiği İçin Sinir Oluyodum
Bu durumu İçimde Tutamadım O qün Söyledim Ama Nasıl Söyledim ??
Orasını Anlatıyım
''İsmail'le Foto Fln Cekildikten Sonra Sana Çok Kızgınım Dedim (gayet ciddi söylemiştim bunu..Şimdi Guldugume bakmayın )
O da Niye Der demez Cvp vermeme Zaman kalmadan Programa Çıkmak zorunda kaldı, Şarkısını Söyledi, sonra Kuliste biz Karsıladık Onu... Bikaç kişiyle fotograf cekiliyodu, fotograf cekildigi sıradada meraklı gözlerle bakıyodu cevabımı merak ediyodu belliki
Her Neyse Ben her zamanki gibi Ebru'ya laf yetiştirirken İsmail yanına Cagırdı Sen niye kızdın bana dedi..
Sevgililerini anlatma bi daha, evlenmiyiceksin dedim
Anlatmıyım dimi,evlenmiyim dimi fln dedi yaa ''
Yerim ben onuuuuuu
Çok Müthiş bakıyo yaa bebegiiimm
Ha bide arkadaslar Benle Ebru'nun da Şok Oldugu bişey oldu
Ebru İsmaille tokalaştıktan sonra sohbet açtı.. ''Ya biz ismailyktv sitesinin yani senin fan sitenin yöneticileriyiz Ebru AK ve Esra YK'' dedi..
İsmail de '' EVET BİLİYORUM'' Dedi...
Donduk KALDIK YAAA
Ebru Atladı hemen ''biliyosunda yoksun, bi ara ugra'' dedi gulduk fln öyle gectiii
Müthiş Bi gundu
Daha Nice gunlere İsmail iLeee
Saygılar
Saat 21.30 Civarı...
Yer: Bak Şu Duvara Program Studyosu Kamera Arkası [Kulis]
Hafızamdan Silinmeyecek Anılarımdan Bir Tanesi...
İsmail YK ile Aramızda Gecen Ufak Bi Olay
Arkadaslar, İsmail YK Sevgililerinden Hep Ayrıldıktan Sonra Bahsettiği İçin Sinir Oluyodum
Bu durumu İçimde Tutamadım O qün Söyledim Ama Nasıl Söyledim ??
Orasını Anlatıyım
''İsmail'le Foto Fln Cekildikten Sonra Sana Çok Kızgınım Dedim (gayet ciddi söylemiştim bunu..Şimdi Guldugume bakmayın )
O da Niye Der demez Cvp vermeme Zaman kalmadan Programa Çıkmak zorunda kaldı, Şarkısını Söyledi, sonra Kuliste biz Karsıladık Onu... Bikaç kişiyle fotograf cekiliyodu, fotograf cekildigi sıradada meraklı gözlerle bakıyodu cevabımı merak ediyodu belliki
Her Neyse Ben her zamanki gibi Ebru'ya laf yetiştirirken İsmail yanına Cagırdı Sen niye kızdın bana dedi..
Sevgililerini anlatma bi daha, evlenmiyiceksin dedim
Anlatmıyım dimi,evlenmiyim dimi fln dedi yaa ''
Yerim ben onuuuuuu
Çok Müthiş bakıyo yaa bebegiiimm
Ha bide arkadaslar Benle Ebru'nun da Şok Oldugu bişey oldu
Ebru İsmaille tokalaştıktan sonra sohbet açtı.. ''Ya biz ismailyktv sitesinin yani senin fan sitenin yöneticileriyiz Ebru AK ve Esra YK'' dedi..
İsmail de '' EVET BİLİYORUM'' Dedi...
Donduk KALDIK YAAA
Ebru Atladı hemen ''biliyosunda yoksun, bi ara ugra'' dedi gulduk fln öyle gectiii
Müthiş Bi gundu
Daha Nice gunlere İsmail iLeee
Saygılar