Gökhan Özen Nişanlandı !!! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Gökhan Özen Nişanlandı !!! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Gökhan Özen Nişanlandı !!!

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Gökhan Özen Nişanlandı !!! Empty Gökhan Özen Nişanlandı !!! Salı 16 Şub. 2010 - 17:27

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

GÖKHAN ÖZEN ..NİŞANLANDI
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Pop müziğinin başarılı ismi Gökhan Özen ile yapımcı Selen Sevigen, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nişanlandılar.

Aile ve yakın dostlarının katıldığı davetli topluluğu karşısında nişanlanan çiftin yüzüklerini, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal taktı. Çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Deniz Baykal'ın yanı sıra sanat ve siyaset dünyasının tanınan isimlerinin bir araya geldiği bu özel gecede mutlulukları gözlerinden okunan çift, gece boyunca konukları ile tek tek ilgilendiler.

Genç çift, "Her ne kadar yazılı ve görsel basında ilişkimiz hakkında bugüne kadar bir takım şeyler yazılıp çizilmiş olsa da biz ilk ve son kez konuşuyoruz. Çok mutluyuz ve bu mutluluğu kendi içimizde yaşamak istiyoruz" açıklamasını yaptı. Bunlara ek olarak gelen bir soru üzerine cevap veren Özen, "Kalbimi kaplayan bu sevda sevenlerimi asla dışarıda bırakmayacaktır" açıklaması ile hayranlarının gönüllerine su serpmiş bulundu.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ömür boyu mutluluklar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

2Gökhan Özen Nişanlandı !!! Empty Geri: Gökhan Özen Nişanlandı !!! Salı 16 Şub. 2010 - 18:15

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Mutluluklar dileriz Gülümseme

http://www.ismailyktv.ile.biz

3Gökhan Özen Nişanlandı !!! Empty Geri: Gökhan Özen Nişanlandı !!! Salı 16 Şub. 2010 - 18:56

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Allah mesut bahtiyar etin..1 yastıkta kocasınlar inş. xD

geçen hatfa iett de liseli kızlar birbirlerine anlatıyorlardı vah yavrucum dedim ya hayran olmak böyle bişey dedim kendi kendime x) haber için teşekkrler Gülümseme

http://www.melankolikdamlalar.tk

4Gökhan Özen Nişanlandı !!! Empty Geri: Gökhan Özen Nişanlandı !!! Çarş. 24 Şub. 2010 - 16:53

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

rica ederim cnm
bende çok seviyorum onu mutluluklar dilerim bende

5Gökhan Özen Nişanlandı !!! Empty Geri: Gökhan Özen Nişanlandı !!! Ptsi 8 Mart 2010 - 15:12

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

kızı beğenmedim ama mühim olan gökhan abimizin beğenmesi

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-