İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK Konserinde İlginç Anlar

+7
HİLAL_YK52
sanaz.yk
>yagmur<
miremyk
gül deste
Esin_YK
gamze
11 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Empty İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Ptsi 8 Şub. 2010 - 23:51

gamze

gamze
Süper YK'Cı

BURSA’da dün gece iki ayrı yerde konser veren pop müzik şarkıcıları Sertap Erener ve İsmail YK dinleyenlerine müzik ziyafeti çekti. Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde konser veren İsmail YK da, iki bine yakın hayranını coşturdu. Şarkıcının iki saati aşkın konserinde ilginç [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve görüntüler yaşandı.

İsmail YK’ya konser boyunca [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sevgi gösterilerinde bulunan özellikle genç hayranlarından kimi ağladı, kimi de sanatçıya dokunabilmek için çaba sarf etti. Orhan Gencebay ve Michael Jackson hayranı olduğunu söyleyen İsmail YK, “Ben aşkı seven ve aşk şarkıları yapan bütün bestecileri çok seviyorum. Orhan Gencebay ve Michael Jackson şarkıları ile büyüdüm.

Aşık olan kişiler de hep onların şarkılarını takip ettiler. Ben de aşık olan insanların şarkılarını yapıyorum ve birlikte eğleniyoruz. Benim şarkılarımın en büyük sırrı gerçekçi olmaları. Facebook şarkısı da hayatın içinden olduğu için çok seviliyor” dedi.

2İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Empty Geri: İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Ptsi 8 Şub. 2010 - 23:56

Esin_YK

Esin_YK
Yeni Yk'Cı

paylasim icin tesekkürler

3İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Empty Geri: İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Salı 9 Şub. 2010 - 13:07

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Haber için sağol.

4İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Empty Geri: İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Salı 9 Şub. 2010 - 15:19

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

paylasim icin tesekkürler

http://www.ismailyk.com

5İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Empty Geri: İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Çarş. 10 Şub. 2010 - 14:28

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Paylasim icin tskler

6İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Empty Geri: İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Çarş. 10 Şub. 2010 - 14:55

sanaz.yk

sanaz.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

paylasim icin tesekkürler..........
mer30 janim

7İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Empty Geri: İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Çarş. 10 Şub. 2010 - 15:16

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

tşkler

8İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Empty Geri: İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Cuma 12 Şub. 2010 - 11:49

sehri_yk

sehri_yk
Yeni Yk'Cı

teşekkürler

9İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Empty Geri: İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Cuma 12 Şub. 2010 - 14:47

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

saoll

10İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Empty Geri: İsmail YK Konserinde İlginç Anlar Paz 21 Şub. 2010 - 15:35

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tŞk

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

saol

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics