Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim

+17
GÜLBİŞ YK
seni_dilendim_38
yk_icin
natlus
ykcı_fatos
fanatik_ykcı
CANIMMMMM58
merym
hace
ebru_yk
cadı_kız
mihriban kılıç
BiRGüL_YK54
HİLAL_YK52
[- Melankolik -]
miremyk
>yagmur<
21 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

seni_dilendim_38

seni_dilendim_38
İyİ YK'Cı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://elleri_neyleyim_38@hotmail.com

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

sendende... ama niye allah razi olsun dedin anlamadim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yinede tskler ve dedigim gibi allah sendende razi olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

28Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim - Sayfa 2 Empty Geri: Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim Salı 22 Haz. 2010 - 18:30

seni_dilendim_38

seni_dilendim_38
İyİ YK'Cı

paylaşım için dedim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://elleri_neyleyim_38@hotmail.com

29Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim - Sayfa 2 Empty Geri: Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim Çarş. 23 Haz. 2010 - 13:03

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

seni_dilendim_38 demiş ki:paylaşım için dedim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

hmmm tamam ozaman [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

GÜLBİŞ YK

GÜLBİŞ YK
Yeni Yk'Cı

abov gurban olurum ben ona ya ne kadar alcak gönülü aşkım benim

31Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim - Sayfa 2 Empty Geri: Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim Salı 29 Haz. 2010 - 15:02

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

evet gercekten öyle IsmaiLim♥ ;)

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Paylaştığın İçin SağoL Güzel Anın Varmış İçinden ATamazsın Artık O Anı Dimi Ama ddd

http://www.ismailyktv.ile.biz

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

benimde böyle anım olsa hiç izmire gelmiyo ki inşallah gelir

suzan

suzan
İyİ YK'Cı

çok sanslisin yaah keske bende bir gun gide bilsem ismail yk konserine . INSALLAH GIDE BILIRIM . AAMIN. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

35Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim - Sayfa 2 Empty Geri: Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim Perş. 28 Nis. 2011 - 9:46

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

gideriz gideriz

36Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim - Sayfa 2 Empty Geri: Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim Perş. 28 Nis. 2011 - 12:02

suzan

suzan
İyİ YK'Cı

insallah canim

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

evet inşallah ama her zaman izmire gelmiyo ki hiç gelmedi en şansızı benim

suzan

suzan
İyİ YK'Cı

Asil en sansiz benim hiç fransaya geldigini gormedim bi iki defa oldu ama ben gidemedim çunku gelse birtek Paris'e geliyor baska bir yere gelmiyorki. aglama

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

bende görmedim ki hiç izmire geldiğini gelmiyo işte gelir belki her yere bize de allah nasip eder ismail abimi görmeyi suzancım

suzan

suzan
İyİ YK'Cı

insallah Yesimcim

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

bencede inşallah ama herkese allah ismail abiyi görmeyi nasip etsin bizde almanyanın hamm şehrinde otursaydık kesin ben onlara giderdim suzancım.

42Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim - Sayfa 2 Empty Geri: Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim Ptsi 2 Mayıs 2011 - 10:13

suzan

suzan
İyİ YK'Cı

Bende hemde uçarak !!!

43Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim - Sayfa 2 Empty Geri: Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim Ptsi 2 Mayıs 2011 - 18:18

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

aynen ama öyle şans yok ki o günleri ne zaman görcez ki?allah belki nasip eder suzancım

44Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim - Sayfa 2 Empty Geri: Buda Benim Ismail Ykmla Güzel Bi Anim Salı 9 Ağus. 2011 - 20:43

İSO KOLİK

İSO KOLİK
İyİ YK'Cı

Suyun Azizliğini Tekrar Anladım ddd

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2