merabalar site yetkilileri.size bir sorum olacak.sidedeki bazı üyeler.sırf msj sayısını arttırmak için aynı sözlerini kopyalayıp tekrar tekrar yapıştırıp cvp veriyorlar.hadi başka konulara teşekkürler kelimesi için yaparlar ama aynı konuya aynı sözleri 10-15 defa yazmanın ne anlamı var onu anlamıyorum.örneğimde var yani.mesela.sohbet bölümüne girerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.sohbet bölümünde bir konu açılıyor herkes yorumlarını yazıyor ama biri varki her üyenin yazdığı yorumdan sonra kendisi yazdığı halde ilk yazdığı yorumu tekrar tekrar yazıyor.bari farklı bişey yazsın.aynı kelimeleri kopyalamış yapıştırmış cevaplamış.yeni açılmış herhangi bir konuda her farklı üyeden sonra kendisinin kopya cevabı.resmen aynı şeyi yazmış ya.buradaki amacı ne onu anlayamıyorum.açıklayabilirsiniz umarım.görüntü kirliliği olmuş bayağı.diğer üyelerin yorumları izlenmez hale gelmiş.aşagı indikçe hep aynı üye aynı kelimeler aynı sözler.gına geldi derlerya aynen öyle birşey.acaba cevaplayan bölümünde hep kendisinin nickini görmek istediğinden olabilirmi.pisikolojik olabilir galiba.yada mesaj sayısını arttırmak amacında.bilmiyorum.söylemek istedim.uyarması siz yöneticilerindir...
Join the forum, it's quick and easy