Miss Kokan Nickler Bunlar..
Seçerek Koydum...
Ne ZaMaN dUraCak biLmem KafaMıN döNMe doLapLarı İNeCeK vaR durDuruN düNYaYı !!!
Doqduqum Kusurdu Ya$antım Hata Ben isYAn Ederim BöLe Hayata..
AsLa KayßettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu..!!
Kiminin Herşeyiyim Kiminin sahip oLamadqı Tek $eyHimm..!!
SANMA BASKA Bİ NEFSİ KENDİ NEFSİNE HAMAL KIRBAÇIN DÜSTÜYSE ATTAN İNDE KENDİN AL
Her Başa Taç Olmam AMa Olduğum BAşıda ASla Yere baqTIrmam
[v€fAsIzLaRa KalDıYsA ßu YüReK İ$i ZoR OlsA g€r€k]
aL SaTiRi Vur SirTiMa naSil oLsa KahPéLik Son MoDa
Hadi Be!!! Aşkmış Meşkmiş Seviyormuşmuş Yok GeLmezsem YoLumda ÖLüyormuş. Ya Sen Çocukluğunda Çok Masal DinLedin Yada Ben Soğumuşum İnsanLardan Ya Sen Cok Seviyorsun Yasamayı Yada Ben Soğumuşum Yaşamaktan. Boşver; Düşünme ÖyLe Kara Karabu DeVirDé Ask Ta paRa MéşkTé!!.
DeĞiŞtErEmEzSiN BeNi KaSmA BoŞa bEn bUyUm...bIrAz hUySuZ BiRaZ KıRıK BeN KeNdImLe mUtLuYuM...
кαηLı вıçαкLı dєqiL вυ α$к...zαηLı νє уαѕαкLı...döηü$üηüη ¢αηı ¢єнєηηємє ! уαяαмdα qidi$iη ѕαкLı..!
Sanal dünya diyorlar burayauğradım geçtim.Beklediğim ufak bir telefon görüşmesiydi.artık ondan da vazgeçtim.Gideceksen git yolun açık olsun.Gözlerinde yüreğinde huzur bulmuştum al istemem o da SENİN OLSUN...
a$k bir kız içiN qözyaşı erKeK içiN sayfa baŞıdırr.!!
[A]cıya [Ş]ekiL [K]oy
damDan dü$er qibi hayaTıma qirdin bNi deLi diwaNe ettiN suÇum neydi kii beNimm kendiNe aşık ettinn .!!
Hep KaZanAn sEN oLdunN Bile Bile KAyBETtim Nasıl KıyaRdıM Sana CanımDanDa ÖteyDİn SAna Yalan GElsEDe Ölesİye SeViLdiNn
D€LiSiN D€Rdİn HeP..DoĞrU..HİçBir RaPoRda SABitLeNmEmİş DeLiLiKLeRiM VaR BnM..HeLe Bİrİ VaR kİ En ßÜyüĞÜ $€N! $€V!$!M..
her gülen yüzü sanma bahtiyar her kahkahanın ardında binlerce gözyaşı varr...
Seçerek Koydum...
Ne ZaMaN dUraCak biLmem KafaMıN döNMe doLapLarı İNeCeK vaR durDuruN düNYaYı !!!
Doqduqum Kusurdu Ya$antım Hata Ben isYAn Ederim BöLe Hayata..
AsLa KayßettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu..!!
Kiminin Herşeyiyim Kiminin sahip oLamadqı Tek $eyHimm..!!
SANMA BASKA Bİ NEFSİ KENDİ NEFSİNE HAMAL KIRBAÇIN DÜSTÜYSE ATTAN İNDE KENDİN AL
Her Başa Taç Olmam AMa Olduğum BAşıda ASla Yere baqTIrmam
[v€fAsIzLaRa KalDıYsA ßu YüReK İ$i ZoR OlsA g€r€k]
aL SaTiRi Vur SirTiMa naSil oLsa KahPéLik Son MoDa
Hadi Be!!! Aşkmış Meşkmiş Seviyormuşmuş Yok GeLmezsem YoLumda ÖLüyormuş. Ya Sen Çocukluğunda Çok Masal DinLedin Yada Ben Soğumuşum İnsanLardan Ya Sen Cok Seviyorsun Yasamayı Yada Ben Soğumuşum Yaşamaktan. Boşver; Düşünme ÖyLe Kara Karabu DeVirDé Ask Ta paRa MéşkTé!!.
DeĞiŞtErEmEzSiN BeNi KaSmA BoŞa bEn bUyUm...bIrAz hUySuZ BiRaZ KıRıK BeN KeNdImLe mUtLuYuM...
кαηLı вıçαкLı dєqiL вυ α$к...zαηLı νє уαѕαкLı...döηü$üηüη ¢αηı ¢єнєηηємє ! уαяαмdα qidi$iη ѕαкLı..!
Sanal dünya diyorlar burayauğradım geçtim.Beklediğim ufak bir telefon görüşmesiydi.artık ondan da vazgeçtim.Gideceksen git yolun açık olsun.Gözlerinde yüreğinde huzur bulmuştum al istemem o da SENİN OLSUN...
a$k bir kız içiN qözyaşı erKeK içiN sayfa baŞıdırr.!!
[A]cıya [Ş]ekiL [K]oy
damDan dü$er qibi hayaTıma qirdin bNi deLi diwaNe ettiN suÇum neydi kii beNimm kendiNe aşık ettinn .!!
Hep KaZanAn sEN oLdunN Bile Bile KAyBETtim Nasıl KıyaRdıM Sana CanımDanDa ÖteyDİn SAna Yalan GElsEDe Ölesİye SeViLdiNn
D€LiSiN D€Rdİn HeP..DoĞrU..HİçBir RaPoRda SABitLeNmEmİş DeLiLiKLeRiM VaR BnM..HeLe Bİrİ VaR kİ En ßÜyüĞÜ $€N! $€V!$!M..
her gülen yüzü sanma bahtiyar her kahkahanın ardında binlerce gözyaşı varr...