İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ.

+22
betül yurtseven
souza07
CANIMMMMM58
ismail yk hayranı
kevser_YK
ceren yk
zeynosh-yk
cobrax18
mihriban kılıç
**MELODİ YK**
sibel-1990
miremyk
BiRGüL_YK54
--KüBrA YK--
HİLAL_YK52
yk mor
HeRşEyİmSiN_yk
seviyorum_gulum
gül deste
ebru_yk
Beray_İsmail_YK
arda-yk
26 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 12:23

arda-yk

arda-yk
Yeni Yk'Cı

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

2İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 12:25

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Teşekkürler.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.ismailyktv.ile.biz

3İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 12:30

ebru_yk

ebru_yk
Gelişmiş YK'Cı

KLIP BOMBA GIBI OLMUS YA TSKLER

4İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 13:31

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Haber için çok teşekkürler.

5İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 13:36

seviyorum_gulum

seviyorum_gulum
İyİ YK'Cı

değişik bi klip güzel olmuş gibi..

paylaşım için teşekkürler

6İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 13:41

HeRşEyİmSiN_yk

HeRşEyİmSiN_yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

süper yaa saol...

http://www.ismailyktv.com

7İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 13:51

yk mor

yk mor
Yeni Yk'Cı

bomba gibi bir klip olmus harika. haberi paylasman icin tesekurler

8İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 14:44

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

sağol baya ilginç bi klip olmuş

9İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 14:47

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

süpperr tek kelimeyle : )
isom yaparda kötü mü olur : )

10İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 15:08

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler süper haber

http://www.ismailykfanboard.net

11İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 16:48

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

coook saol cnm
supeeeer valla hi klip cilgin ismi gibi supeeeeeeeeeeeer yerim isomu ne de yakisikli
o yaaaa

http://www.ismailyk.com

12İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 17:14

sibel-1990

sibel-1990
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

cok tesekkurler

13İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 17:21

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

SÜPER YAAAAAA

14İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 17:33

mihriban kılıç

mihriban kılıç
Süper YK'Cı

süper klip ya çok tatlı isom [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama kız ve iki örgüsü iğrençti [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

15İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 17:47

cobrax18

cobrax18
İyİ YK'Cı

güzel klip olmuş ne zamann full seyredicez

16İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 17:56

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

klip bomba , cok tesekkurler

17İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 18:00

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet bende demin facebookta izledimm süperr
inşallah devamı gelirrrrr

18İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 18:42

kevser_YK

kevser_YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler...

19İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 19:47

ismail yk hayranı

ismail yk hayranı
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

klip süper olmuş cuma gününü merakla bekliyorum bilgi için tşkler

20İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Çarş. 6 Ocak 2010 - 20:20

arda-yk

arda-yk
Yeni Yk'Cı

tşkler arkadaşlar yorumlanız için.

21İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Perş. 7 Ocak 2010 - 5:42

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

mihriban kılıç demiş ki:süper klip ya çok tatlı isom [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama kız ve iki örgüsü iğrençti [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
evet ama sadece iki örgüsü kötüydü geri kalan yerlerde kız güzel Gülümseme

22İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Perş. 7 Ocak 2010 - 7:21

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

bende facebookta izledim
haydi bastirdan güzel bu kesin

23İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Perş. 7 Ocak 2010 - 12:37

souza07

souza07
İyİ YK'Cı

muhteşem yaa

24İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Perş. 7 Ocak 2010 - 13:14

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Vallahi süppper Klip...

25İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Empty Geri: İSMAİL YK ÇILGIN TANITIM KLİBİ. Perş. 7 Ocak 2010 - 21:58

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

değişik olmuş. ismail böyle klip yapmıodu genelde ama hoş olmuş yine ilginç bi başlangıcı var tam İsmail'e yakışır bi klip Gülümseme

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki