Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum

+4
rebeLqirL
edayk
GüL YK
çerkezkızı
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum Empty Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum Paz 29 Haz. 2008 - 14:00

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yaa isom hepimiz seni bekliyoruz yaa nerdesin hani gelecektin

seni her dinlediğimde kliplerini her izlediğimde daha da büyüyor sevgim anlatamam bunu

ne olur isom artık gel ne olur artık duy sesimizi

gel artık gel seni çok seviyorum aglama

2Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum Empty Geri: Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum Paz 29 Haz. 2008 - 14:23

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

evet ismailim ne olur duy sesimizi gel artık ne olur aglama saol canım paylaşım için

3Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum Empty Geri: Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum Çarş. 6 Ağus. 2008 - 19:45

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

lütfen gel ya neolur hepimiz seni bekliyoruz ve hepimiz seni canımızdan çook ama çook seviyoruz

http://www.ismailykfanboard.net

4Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum Empty Geri: Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum Çarş. 6 Ağus. 2008 - 22:13

rebeLqirL

rebeLqirL
Süper YK'Cı

oFF ismaiL*mMm qiResun`ada qeL..! Gülümseme

5Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum Empty Geri: Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum Ptsi 11 Ağus. 2008 - 13:06

tatlı

tatlı
Yeni Yk'Cı

ismailim ne olur kdz ereglıye bıda gel senı tv gordukce klıplerını ızledıkce hap aglıyorum ve sana sevgım dahada arttıo bıze bı cvp ver hayranların senı beklıo insallah benı unutmamıssındır kdz ereglı konserınde yanına cıktım ya nalzlı kolyenle ımzalı fotonu almıstım bayaz sıfırkollu gıymıstım dans etmıstık yar gıtme sarkısında senle ne olur hayranlarına cevap var askımmmmmm

6Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum Empty Geri: Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum Ptsi 11 Ağus. 2008 - 13:15

esmerkizz

esmerkizz
Yeni Yk'Cı

ismail yk seni cooooooooooookkkkkkkkkkkk ssssseeeeeevvviiiiiiyyyyyyyyyyyoooorrruuummm

7Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum Empty isocum bnm Cuma 15 Ağus. 2008 - 11:29

burcum67

burcum67
Yeni Yk'Cı

öpücük İsom,cnm bnm nerelerdesin gerçekten seni çok özledik duy sesimizi seni çok seviyorum yha sana olan sevgimi anlatamam asla...bitanem bnm kib. {iso'cu}

8Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum Empty Geri: Gel Artık Gel Seni Çok Seviyorum C.tesi 16 Ağus. 2008 - 10:57

ismigül

ismigül
BanLı Üye
BanLı Üye

evet ama bunların hepsi bir hayal nereye gelsin iso.allah allah.tebiki bende isterim ama gelemez galiba....
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-