Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Haydi Bastır Klibine Saygısızlık

+9
>yagmur<
sivasli-kiz58
merym
RIDVAN-YK58
aşık weysel
NURCAN:)))
CANIMMMMM58
ceren yk
Yk_fanatigi_burak
13 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Empty Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Çarş. 30 Ara. 2009 - 12:19

Yk_fanatigi_burak

Yk_fanatigi_burak
İyİ YK'Cı

ARKADAŞLAR DİKKAT ETTİNİZMİ BİLMİYORUM.İSMAİL YK NIN HAYDİ BASTIR KLİBİ GENÇ TV DE HEP YARIM GÖSTYERİLİYOR.KLİP SONUNA KADAR İZLETİLMİYOR.NE AMAÇLA BUNU YAPIYORLAR BİLMİYORUM AMA SAYGISIZLIK YAPIYORLAR.BELKİ BÜTÜN KLİPLERE AYNIDIR DiYORUM MİX YAPIYORLAR DİYRUM .AMA SADECE HAYDİ BASTIR ÖYLE.HİÇ TAM GÖSTERİLMEDİ.SAYGISIZLIK... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

EMEĞE SAYGI [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

2Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Empty Geri: Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Çarş. 30 Ara. 2009 - 13:11

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

3Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Empty Geri: Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Çarş. 30 Ara. 2009 - 13:20

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

kiskaniyorlar kardesim

4Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Empty Geri: Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Çarş. 30 Ara. 2009 - 17:08

İyİ YK'Cı

evt bende farkettim

5Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Empty Geri: Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Perş. 31 Ara. 2009 - 12:35

aşık weysel

aşık weysel
Gelişmiş YK'Cı

evet yaw bende sinir oldum hep yarıda kesiliyo klip çok büyük saygısızlık. size bi öneri genç tvye mesaj atın niye laan ismail yk haydi bastır klibini yarıda kesiyosunuz diye.. size diyorum ama bende kontör yok ddd

http://wwwismailykfanboard.net

6Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Empty Geri: Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Perş. 31 Ara. 2009 - 12:39

RIDVAN-YK58

RIDVAN-YK58
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Alakası Yok Arkadaşlar.

Fark Ettiyseniz Video Klibin Tam Orjinal Jenerik Yazısı Girecekken Kesiliyo Video.

Demek ki Video Orjinal Jeneriği ile Verilmiş Ve Bu da Kanalın İşine Gelmiyor.

Sadece İsmail-YK kliplerinde Öyle Olmuyor Canınızı Sıkmayın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.ismailykfanboard.net

7Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Empty Geri: Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Perş. 31 Ara. 2009 - 16:45

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Kıskananlar çatlasın

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

eveett doqru behnde farkettiim cidden choq buuk sayqisizLik yhaaa xS hatta bu konuyu acacakdiiim phnde bu konuyu qormeseydim

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

TÜMÜNÜ DEGIL UCUNUDA GÖSTERSELER
ISMAIL YINEDE 1 NUMARA

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

CANIMMMMM58 demiş ki:TÜMÜNÜ DEGIL UCUNUDA GÖSTERSELER
ISMAIL YINEDE 1 NUMARA

evet ISOM 1 Numara [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

11Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Empty Geri: Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Ptsi 4 Ocak 2010 - 11:09

natlus

natlus
Yeni Yk'Cı

bencede bende çok sinirlendim ama dün düzelttiler gördüm

12Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Empty Geri: Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Cuma 8 Ocak 2010 - 21:26

PINAR YK

PINAR YK
Yeni Yk'Cı

YA EVET YA COK SINIR BOZUCU OLZEM TV DEDE OYLE YAPIYORLAR BAGZEN KLIPI YARIDA KESIYORLAR,
ASKIMI KISKANANLAR ANTEN TAKSIN Gülümseme

13Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Empty Geri: Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Cuma 15 Ocak 2010 - 22:57

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

kıskananlar rçatlasınnnnnnn çekemeyenler antrn taksın :p

14Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Empty Geri: Haydi Bastır Klibine Saygısızlık C.tesi 16 Ocak 2010 - 21:38

PINAR YK

PINAR YK
Yeni Yk'Cı

duzeltim o zaman ASKIMI ISOMU CEKEMEYENLER ANTEN TAKSINNNNNNNNN Gülümseme

15Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Empty Geri: Haydi Bastır Klibine Saygısızlık Paz 17 Ocak 2010 - 21:15

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

şeymayk_61 demiş ki:kıskananlar rçatlasınnnnnnn çekemeyenler antrn taksın :p
bencede yani [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.ismailykfanboard.net

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-