İbo Show Çekimleri Tamamlandı Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İbo Show Çekimleri Tamamlandı Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İbo Show Çekimleri Tamamlandı

+13
musti_61
ceren yk
zeynosh-yk
HİLAL_YK52
HeRşEyİmSiN_yk
gül deste
merym
İsMaİl Yk MiChAeL JaCkSoN
İslam_YK
Seviyorum Seni Yar Ykm
sibel-1990
kArAs3VdAL1
**MELODİ YK**
17 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty İbo Show Çekimleri Tamamlandı Paz 27 Ara. 2009 - 18:54

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

arkadaşlar biliyorsunuz yılbaşında ykm ibo showda olacak.petak dinçözde progaramda olacak.petak dinçözün menejerinin söylediğine göre çekimler 2 gün önce tamamlanmış.
yılbaşında bomba gibi program bizleri bekliyor.

2İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Paz 27 Ara. 2009 - 19:53

kArAs3VdAL1

kArAs3VdAL1
BanLı Üye
BanLı Üye

teşekkürler haber için =)

3İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Paz 27 Ara. 2009 - 20:08

sibel-1990

sibel-1990
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tesekkurler

4İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Paz 27 Ara. 2009 - 20:59

Seviyorum Seni Yar Ykm

Seviyorum Seni Yar Ykm
Süper YK'Cı

çok tşk ederi haber için

5İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Paz 27 Ara. 2009 - 21:04

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

ne 2 günü beee çekimler biteli 2 hafta oldu salı günü çekildi hatta ben gidemedim aglama

6İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Paz 27 Ara. 2009 - 21:08

Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

çok tşk ederim haber için

7İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Paz 27 Ara. 2009 - 21:30

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

süper bi o gün gelsin ya

8İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Ptsi 28 Ara. 2009 - 8:17

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Çok teşekkürler.

9İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Ptsi 28 Ara. 2009 - 9:48

HeRşEyİmSiN_yk

HeRşEyİmSiN_yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

çok saol oleyy yılbaşı çok güzel olucak..... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.ismailyktv.com

10İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Ptsi 28 Ara. 2009 - 10:11

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

tmm cnm

11İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Ptsi 28 Ara. 2009 - 10:51

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

cok tesekkurler

12İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Ptsi 28 Ara. 2009 - 13:00

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok saollll

13İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Ptsi 28 Ara. 2009 - 14:35

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

izlicem yılbaşında, zaten başka bişe yapmıyom...

14İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Ptsi 28 Ara. 2009 - 14:42

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Bende izleyeceğim.Hiç kaçırırmıyız demi ?

15İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Ptsi 28 Ara. 2009 - 16:18

yurtsevenim

yurtsevenim
Süper YK'Cı

tşk star tv nin sitesinde yılbaşı gecesi programınının tanıtımını koymuşlar ibo showda var oradanda bakabilirsiniz

ismail yk çok tatlı olmuş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

16İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Ptsi 28 Ara. 2009 - 16:59

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

pardon ya 2 hafta yazcaktım

17İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Ptsi 28 Ara. 2009 - 17:02

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

saol haber için Gülümseme izlicm ibo showu Gülümseme

18İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Salı 29 Ara. 2009 - 0:06

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

evt bende reklemini izledim super yaaaaaaaaa
sabirsizlikla bekliyorumm
tsklerrrrr

http://www.ismailykfanboard.net

19İbo Show Çekimleri Tamamlandı Empty Geri: İbo Show Çekimleri Tamamlandı Salı 29 Ara. 2009 - 15:37

92EsraYK

92EsraYK
İyİ YK'Cı

yaa cok güzel bir haber ama CANLI olsaydi daha güzel olmazmiydi arkadaslar ?? Gülümseme

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-