Artık Söylemezsem Çatlarım Yeter Bu zamana Kadar Söylemediğim Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Artık Söylemezsem Çatlarım Yeter Bu zamana Kadar Söylemediğim Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Artık Söylemezsem Çatlarım Yeter Bu zamana Kadar Söylemediğim

+3
CANIMMMMM58
ESRA YK
yeşilli
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bn küçükken bilgisayarı bozmuştum.annemlere söyleyemezdim çok kızarlardı.aklıma bi hainlik geldi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tam akşam yemeğine otucaktı babama
-babaa abimm var ya bilgisayarı bozdu dedim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
babamda iyi halt ettin oğlum dedi zavallı abimin hiç bişeyden haberi olmadığından şaşkın şakın etrafına bakınmakla kaldı.sonra malesef abim benim yüzümden kötü bi dayak yemişti biz yemek yerken.babam çok kızmıştı çünkü bilgisayar öğlen gelmişti ve ben akşam üstü olmadan çökertmiştim bilgisayarı kimseye söylememiştim
bundan sonrada artık söylemezsem çatlardım herhalde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
şimdi tekrar bozarsam kime atıcam şuçu die düşünyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Yalanı hiç Sevmem.. Gülümseme

Ama abine Yazık olmuş ddd

http://www.ismailyktv.ile.biz

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

TÖVBE YARABBIM
KARDESIM SEN IYIMISIN?
KUL HAKKI DIYE BIRSEY VAR
BU ITIRAFI GIT BABANA YAP HICTE KOMIK DEGIL

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aileme söyledim sonra ama abim dayak yediğiyle kalmıştı

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

CANIMMMMM58 demiş ki:TÖVBE YARABBIM
KARDESIM SEN IYIMISIN?
KUL HAKKI DIYE BIRSEY VAR
BU ITIRAFI GIT BABANA YAP HICTE KOMIK DEGIL
böyle şeyler olabilir abla çocuktu nasılsa Gülümseme çocuklar kimliğini kazanamamıştır ve sorumluluk sahibi değildirler..oyüzden kul hakkı olacağını sanmıyorum rabbim çok bağışlayıcıdır çocuk aklınında sorumluluk taşıyamayacağından çocukları ergenliğe erene kadar sorumlukların dışında bırakmıştır Gülümseme birçok çocuk yapmıştır bu durumu eminim..çocukluk işte Gülümseme

http://www.melankolikdamlalar.tk

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

harbiden cok kıötü bir iftira yazık olmus cocukcagza [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

ben olsam bozulmuş derim oynarken bozuldu oyun oynarken ddd

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Nickimi7kedi demiş ki:ben olsam bozulmuş derim oynarken bozuldu oyun oynarken ddd
öyle desem yine azarı ben yicektim ama [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
böyle diyince abim yedi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

İnfazcı_Ali

İnfazcı_Ali
BanLı Üye
BanLı Üye

valla bn bozmadım ddd ddd

http://www.unutulan.tk

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aynen ben yapmadım abimin işi hepp [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-