Seni Çok Seviyorum Ömrüm Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Seni Çok Seviyorum Ömrüm Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Seni Çok Seviyorum Ömrüm

+3
Nickimi7kedi
CANIMMMMM58
mineykcı
7 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Seni Çok Seviyorum Ömrüm Empty Seni Çok Seviyorum Ömrüm Çarş. 16 Ara. 2009 - 14:03

mineykcı

mineykcı
Yeni Yk'Cı

seni benden başka herkes gördü belki bir keere bile canlı goremdm senı ykm ama senı cok sevıyorum ne olurr samsuna gel yalvarırım senı kımse benım kadar sevemez tatlı askım benım.... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

En son mineykcı tarafından Perş. 17 Ara. 2009 - 11:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi

2Seni Çok Seviyorum Ömrüm Empty Geri: Seni Çok Seviyorum Ömrüm Çarş. 16 Ara. 2009 - 19:07

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

ALLAHIM INSALLAH BIR KERE GÖRMEYI NASIP EDER!
DUALARIM SENINLE AMA SENI KIMSE BENIM KADAR SEVEMEZ BUNU YK CILARIN HEPSI UNUTSUN BIR KERE!
ISMAILE SEVGI ÖLCÜSÜ HER HAYRANINDA AYNI NE FAZLA NEDE EKSIK CANIM!
ALLAHA BIN SÜKÜR BÜTÜN SEVENLERI YÜREKTEN SEVIYORLAR ONU!

3Seni Çok Seviyorum Ömrüm Empty Geri: Seni Çok Seviyorum Ömrüm Çarş. 16 Ara. 2009 - 19:09

mineykcı

mineykcı
Yeni Yk'Cı

valla canım ben cok cok sevıyrum senı bılemem

En son mineykcı tarafından Perş. 17 Ara. 2009 - 11:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

4Seni Çok Seviyorum Ömrüm Empty Geri: Seni Çok Seviyorum Ömrüm Çarş. 16 Ara. 2009 - 20:49

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

Başlıgı Düzelt
Baş Harfleri Büyük olucak
kelimeleri uzatma Gülümseme

5Seni Çok Seviyorum Ömrüm Empty Geri: Seni Çok Seviyorum Ömrüm Çarş. 16 Ara. 2009 - 20:51

mineykcı

mineykcı
Yeni Yk'Cı

yaf yazdıklarımdan kusur aramayın yeter ben haykırmak ıstıyorum kardesım allah allah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

6Seni Çok Seviyorum Ömrüm Empty Geri: Seni Çok Seviyorum Ömrüm Çarş. 16 Ara. 2009 - 21:06

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

Ya kardeşim buranın bi kuralları var git dışarı bağır kime duyuruyorsan sesini bağır kurallar uy uymassan sonuçlarına sen katlanırsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

7Seni Çok Seviyorum Ömrüm Empty Geri: Seni Çok Seviyorum Ömrüm Perş. 17 Ara. 2009 - 11:06

mineykcı

mineykcı
Yeni Yk'Cı

uf bır rahat vermedın tamam

8Seni Çok Seviyorum Ömrüm Empty Geri: Seni Çok Seviyorum Ömrüm Perş. 17 Ara. 2009 - 11:08

mineykcı

mineykcı
Yeni Yk'Cı

oldumu

9Seni Çok Seviyorum Ömrüm Empty Geri: Seni Çok Seviyorum Ömrüm Perş. 17 Ara. 2009 - 11:09

mineykcı

mineykcı
Yeni Yk'Cı

baya büyükmüşsün abı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

10Seni Çok Seviyorum Ömrüm Empty Geri: Seni Çok Seviyorum Ömrüm Cuma 18 Ara. 2009 - 9:00

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

mineykcı demiş ki:uf bır rahat vermedın tamam
kural neyse o Gülümseme
mineykcı demiş ki:oldumu
oldu gözlerim doldu haha

mineykcı demiş ki:baya büyükmüşsün abı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yaşımı kimse bilmiyorki ddd baya büyüğüm ;)
ayrıca Flood Yapma !!
Konuyu Dağıtmayalım.... Gülümseme

11Seni Çok Seviyorum Ömrüm Empty Geri: Seni Çok Seviyorum Ömrüm Cuma 18 Ara. 2009 - 10:40

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

mineykcı demiş ki:valla canım ben cok cok sevıyrum senı bılemem
GERCEK SEVEN REKLAM YAPMAZ YÜREGINDE SAKLAR [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ALLAH BILSIN GERISINDEN BANA NE [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

12Seni Çok Seviyorum Ömrüm Empty Geri: Seni Çok Seviyorum Ömrüm Cuma 18 Ara. 2009 - 12:04

mineykcı

mineykcı
Yeni Yk'Cı

üüf ne bloof yapıcam bb

13Seni Çok Seviyorum Ömrüm Empty Geri: Seni Çok Seviyorum Ömrüm C.tesi 21 Ağus. 2010 - 10:09

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

İnşallah bir gün sende ismaili görürsün.

14Seni Çok Seviyorum Ömrüm Empty Geri: Seni Çok Seviyorum Ömrüm Paz 22 Ağus. 2010 - 13:26

Lokomotiv Gülsen

Lokomotiv Gülsen
Gelişmiş YK'Cı

İnşallah Görüsün canm
İsmail Yk Samsuna Gelmişti ?

15Seni Çok Seviyorum Ömrüm Empty Geri: Seni Çok Seviyorum Ömrüm Ptsi 25 Nis. 2011 - 13:43

suzan

suzan
İyİ YK'Cı

ismailim sana deliler gibi asigim,
ne olur bir gunde
fransaya gel sensizlige
dayanamiyorum artik !!!!!

16Seni Çok Seviyorum Ömrüm Empty Geri: Seni Çok Seviyorum Ömrüm Paz 22 Mayıs 2011 - 13:01

yesimyk_1998

yesimyk_1998
Süper YK'Cı

bende hiç göremedim o güzel sesini duymak isterim

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Seni Seviyorum
» Seni Seviyorum ...