Hülya Avşar, Hem İsmail YK'yı Hem İzleyiciyi Çatlattı ! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Hülya Avşar, Hem İsmail YK'yı Hem İzleyiciyi Çatlattı ! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Hülya Avşar, Hem İsmail YK'yı Hem İzleyiciyi Çatlattı !

+17
ismail yk hayranı
arda_yk_1905
mineykcı
seyma-f
sanaz.yk
HİLAL_YK52
ceren yk
merym
bitanesin-yk61
musti_61
ebru_yk
gül deste
[- Melankolik -]
Nursemin&İsmail2
canımsın
CANIMMMMM58
kevser_YK
21 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

kevser_YK

kevser_YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Hülya Avşar, hem İsmail YK'yı hem izleyiciyi çatlattı!

Habertürk'te program yapan Hülya Avşar, konuğu İsmail YK'ya öyle sorular sordu ki hem genç şarkıcı hem de ekran başındakileri strese soktu.

8 Aralık 2009 / 12:40:34
Televizyon Gazetesi

Gençler arasında hayli popüler bir isim olan İsmail YK, Hülya Avşar'ın karşısına çıktığına çıkacağına bin pişman oldu!

Hülya Avşar, cinsellik üzerine genç şarkıcıyı öyle sıkıştırdı ki ne söyleyeceğini zaman zaman şaşıran İsmail YK, efendiliğini hiç bozmadan soruları yanıtlamaya çalıştı.

Aldatılma üzerine İsmail YK'ya sorular yönelten Hülya Avşar, bekar olan şarkıcıya eşinin kendisine özen göstermemesi halinde onu aldatıp aldatmayacağını sordu. Aslında programın en ilginç tarafı da İsmail YK'nın 'afaki' durumlar üzerine ve kibarlığından verdiği cevaplar yerine Avşar'ın birbirinden ilginç sorularıydı.

İşte Hülya Avşar'ın içini dökmesi mi, soru mu olduğu anlaşılmayan sabır taşı çatlatan sorularından bazıları:

-Öyle bir şey oldu diyelim? Eşini aldatır mısın, yoksa eşine gelip şöyle der misin; benim gözüm dışarıda, başka kadınlara bakıyorum, etkileniyorum, bu iş bitsin der misin? Yoksa, ne olacak canım onun ruhu duymaz mı dersin?

-Ne yaparsın eşine açık açık anlatır mısın? Yoksa, ben artık senden başka kadınlara da ilgi duyuyorum. Ya kendine çeki düzen ver ya da işte falan falan neyse. Bunu anlatır mısın yoksa el altından götürür müsün?

-İsmail YK'nın 'Bugün benim için farklı bir kadın ol derim' sözleri üzerine Hülya Avşar şöyle sordu: Farklı bir kadın olsa seni cezbeder mi? Sıkılmaz mısın yani, uzun bir süre sonra? Diyelim ki 5-6-10 sene oldu. Yani kadın şekilden şekile girse bile?

-Evlilik ne sence? Evlenince ne oluyor? Evlilik zaten nedir, bir ekip kurmak, bir şey yapmak. Ama hani seksüel dürtüler de var işin içinde tabi. Heyecanlanmak var. Artık eskisi gibi elele tutuşamıyorsun ama onunla haftada iki kere sevişmek belki sana cazip gelmeyebilir ya da 3 kere sevişmek ya da ayda bir. Zaman içerisinde 2 ayda bire düşebilir, neyse. O zaman ne yaparsın? O beraberliği canlandırmak için elinden geleni yapar mısın? Yoksa sıkılır mısın, işin ucunu bırakır mısın? Evlilik ne sence? Ne zannediyorsun evliliği?

-Sanatçı ile evlenmez misin? Onu mu demek istiyorsun? Ne demek istiyorsun? Seninle aynı mesleği yapan biriyle evlenir misin? Kıskanmaz mısın onun da erkek hayranları olduğu zaman?

-(İsmail YK, 8 Aydır kimse ile çıkmadığını söyleyince) Sekiz aydır bir erkek olarak seks ihtiyacını nasıl gideriyorsun?”

Programı İzleyemeyen Arkadaşlar Bu Linklerden İzleyebilirsiniz....
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

En son kevser_YK tarafından Perş. 10 Ara. 2009 - 12:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

tüh igrenc YARATIK!
SU KARIDAN NEFRET ETTIGIM GIBI DOMUZDAN NEFRET ETMIYORUM!
SAPIK BELLIKI ISMAILE KANCAYI TAKACAK!
VAY SEREFSIZ VAY!!!!!!!!!!!
AH ONUN KARSISINDA BEN OLUCAKTIM!
CANIMMMMM HEMSOM BENIM
SANA KIM DEDI O PISLIGIN PROGRAMINA GIT DIYE?
BEN OLSAM HEMSOMUN YERINDE?
GEL DENE GÖR AMA KART ET DISIME TAKILIR DERDIM

canımsın

canımsın
Süper YK'Cı

bune yaaaaaaaaaaaa

Nursemin&İsmail2

Nursemin&İsmail2
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

yok artık yha ne sorular sormuş ben yarım saat izleyebıldım walla yuh dıorum başka bişe dıemıorum

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

soru tarzı öyle gündem yaratacak vs tarzda sorular soruyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
aneeeeemmmmmmmmmmm resime bakın yaaaa ne kadar tatlı çıkmış gözmü alamıyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

haber için teşekkürler canm =)

http://www.melankolikdamlalar.tk

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Hülya avşarda iyice ne yapacağını şaşırdı.Sorulara bak.

ebru_yk

ebru_yk
Gelişmiş YK'Cı

ee yazik iste insanlar ne sorcaklarini sapitiyor Ismail Yk yi karsisinda görünce
utanma falan yok iste yazik yaa ismail in yerinde olsam terslerdimm o kadini soracak baska sorunmu yok diye
isine gelmeyinece hülya avsar kendisi tersledi dikkat etiniz mi..? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

O KARI RESMEN KASINMIS AMA
BENIM HEMSOM HELAL SÜT ETMMIS EFENDILIGINI BOZMAMIS!

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

YA COKTAN BÖYLE CINLERIM TEPEME GELMEDI!
SAG OL CANISI ELLERINE SAGLIK HEPSINI IZLEYECEM SIMDI

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler..izleyememiştim sonuna yetiştim bitmişti..

bitanesin-yk61

bitanesin-yk61
İyİ YK'Cı

evet izledim

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayy hülya avşara uyuz oldum ya ne biçim sorular sordu meraklı melahat ..

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

ONUN EN BÜYÜK DERDI ISMAIL ONA ILTIFATLAR YAGDIRMADI [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ÜSTÜNE BASA BASA SORUYOR SANATCIYLA EVLENMEM DEDINMI DIYE?
SINIR OLUYORMUS SANATCIYLA EVLENMEM DIYEN ERKEKLERE!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (BEN O ERKEGIN ALNINDAN ÖPERIM)
ULA BEN ERKEK DEGILIM ANADAN DOGMA KADINIM O KARIYI KAPIMA KÖPEK ALMAZDIM ERKEK OLAYDIM!

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya evet bende uyuz oldum hülya avşaara ne biçim sorular soarmuş öyleee

ama ismail yk çok tatlıydııı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ayy ben izleyemedim en kısa zamanda bakcam yaaüff gerçektende ismail çok tatlı çıkmış

sanaz.yk

sanaz.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

ben izleyemadim.... ismail bu surulara karsi ne javap verdi maraketim???????????

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

CANIMMMMM HEMSOM BENIM
O SAPIGA BIR FIRSAT VERMEDI SORDUGUNLA KALDI MEYDANDA!
DUYMAK ISTEDIGI CEVAPLARI DUYAMADI!
ULA TEMIZ YÜREGI KIM KIRLETEBILIRKI?
INTERNET SAYFALARINDA CIRILCIPLAK SEVISEN BIR PISLIKTEN ANCA BU SORULAR BEKLENIRDI!
BÖYLESI SORULARI INSAN EN SAMIMI BAYAN ARKADASINA SORAMAZ DEGILKI CANLI YAYINDA BIR ERKEGE!
AR DAMARI CATLAKLAR DEDIGINDEN UTANSIN
BENIM HEMSOM ERKEK ERKEK OLDUGU HALDE O PISLIKTEN TEMIZ!

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

Allahım ya.. bu programı izleyememiştim ama gerçekten çatlatmış. ahiret soruları yaa...

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

bu görüntüler youtubede var mı

sanaz.yk

sanaz.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

ben izlemedim.... ismail yk ne javap vermis??????????
.... naolur benan paylasin....

kevser_YK

kevser_YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

izleyemeyen arkadaşlar paylaştığım linklerden programı izleyebilirsiniz......ewet youtubede görüntüler var.....

En son kevser_YK tarafından Perş. 10 Ara. 2009 - 12:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

kevser_YK

kevser_YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

CANIMMMMM58 demiş ki:CANIMMMMM HEMSOM BENIM
O SAPIGA BIR FIRSAT VERMEDI SORDUGUNLA KALDI MEYDANDA!
DUYMAK ISTEDIGI CEVAPLARI DUYAMADI!
ULA TEMIZ YÜREGI KIM KIRLETEBILIRKI?
INTERNET SAYFALARINDA CIRILCIPLAK SEVISEN BIR PISLIKTEN ANCA BU SORULAR BEKLENIRDI!
BÖYLESI SORULARI INSAN EN SAMIMI BAYAN ARKADASINA SORAMAZ DEGILKI CANLI YAYINDA BIR ERKEGE!
AR DAMARI CATLAKLAR DEDIGINDEN UTANSIN
BENIM HEMSOM ERKEK ERKEK OLDUGU HALDE O PISLIKTEN TEMIZ!

vallahi ayşe abla ağzına sağlık çok doğru söyledin...terbiyesiz kadın sorduğu sorular haddi aşan sorulardı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama iso abime helel olsun efendiliğini hiç bozmadı..... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

mineykcı

mineykcı
Yeni Yk'Cı

ya ben izleyemedım videolar ıcın cokt tsk edermmmmmmmm

arda_yk_1905

arda_yk_1905
İyİ YK'Cı

çirkin kadın manyak çok pis bir soru sormuş hülya avşarda utanma diye birşey yok

http://wwww.ismailykfanboard.net

ismail yk hayranı

ismail yk hayranı
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

bende izleyemedim programı haberim yoktu cnm haber ve videolar için tşkler

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-